Meiltä ja muualta

Ensin meiltä, koska ne ovat tärkeämpiä uutisia. Kova boulderkondis korreloi myös köysikiipeilyyn. Kun muuvit ovat helppoja, niin kokonaisuuskin vaikuttaa helpolle. Asialla siis Padawan Romppainen ja helpohko nousu Tohtori Gaussin käyrään ja ilmeisimminkin toistonousu Turunvuorella sijaitsevaan Horemhebiin 7b. Samaisella Mustiksen reissulla myös Savonlinnan oma poika Mika Hinkkanen kiipesi Gaussin käyrän.

Young Gunssien reissu Etelä-Euroopassa jatkuu hienoissa merkeissä, kun Anthony Gullsten oli kiivennyt ensimmäisen 8b:nsä Ceusessa. Nimeltään reitti on Violente Illusion ja kyseessä lienee klassikko, sillä muistelisin Joe Kinderin paistatelleen kyseisellä reitillä Pranan mainoksessa Rock and Ice lehdessä taannoin. Myös toisten possejen reissu Siuranaan ja Rodellariin sujuu hyvin, sillä Helsingin oma poika Antti Ahola oli lähettänyt Rodellarissa ensimmäisen 8a:nsa nimeltään Ambicion cero.

Vaikka Nallen tekemisistä ei kovasta googlettamisesta huolimata ole paljoa kuulunut, niin ainakin yksi 8A+ FA on syntynyt Rocklandseilla.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :