Hellepäivä Louhoksella!

2.7. kello herättämässä 05:00, aamupala nassuun, kamat kasaan, Anteista elämää enempi nähnyt kyytiin ja nokka kohti Louhosta. Sää ennustuskin oli mitä parhain kiipeilyä ajatellen, mitä toki oli tarkoitus auringonoton ohessa harjoittaa, itä-suomeen mahdollisia sadekuuroja tai jopa ukkosta sekä 20-26 astetta lämmintä, noh onneksi sentään sateelta vältyttiin.
Viime Louhoksen visiitistä olikin meikäläisen osalta jokseenkin aikaa, tähän toki vaikuttanut (myös korvia) se että silloinen setti ei mennyt ihan niin hyvin. Pelon säestämää jännitystä liideissä ja turhauttavaa rypistelyä yliksessä eivät tarjonneet kovinkaan mieluisaa avausta silloiselle ulkokaudelle. Nyt tarkoitus olikin ottaa uusintamatsi Louhoksen kanssa ja saada vaikka jotain kiivettyä, mikä onnistuikin kohtuullisen hyvin lällerökelistä huolimatta.
Alkulämppäreiks Antti onsaittas J.K.Paasikiven 6a ja Porarin 6a+ ja meitsin flässit siihen perään. Tämän jälkeen Antti totesi että suoraan auringossa makaava Midnight dynamo 7a+ (oliskohan ollu) oli liian limainen, eikä uhrannut siihen sen enempää eforttia, kuin katsastamalla muuvit pakettiin. Meitsi otti uusintamatsin Manandharin 6a+ kanssa jota olin muistaakseni joskus koklaillut yliksessä, noh nyt lähetys tuli ekalla yrkällä. Seuraavaksi Antin nopea muuvi tsekkaus yliksessä Panostajaan 7a ja perään solidi lähetys. Hyvää jatkumoa päivälle sain seuraavalla reitillä, kun Isopossu 6b taipui flässinä ja päivä päättyi hauskaan sisäkulma reittiin Ameriikan Kulma 6b joka tärähti tokalla yrkällä. Elikkäs nopea yhteenveto ennen Valkealan huoltoaseman tarjoamia minttubuffet jäätelöitä (tai antti ne siis makso), taiettiin jäädä kuitenkin plussan puolelle lällerö keleistä huolimatta.
Nyt sitten oottelemaan tulevan viikon viileitä, kuivia ja tuulisia lähetyskelejä...
Share on Google Plus

About Sintti

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :