Muistokirjoituksia Rockpastorilla höystettynä

Ensimmäistä kertaa pihalla kiipeämässä pariin viikkoon. Pienen pieni turhauma vaivaa mieltä kelien, työn, kissanristiäisten ja kaikkien muiden vaihtuvien teijöiden välillä. Suomen kesä on alkanut näyttää voimansa sateiden ja auringon voimalla.

Pääsimme joka tapauksessa Mikkelin kiipeilyn Dorian Yatesin (Sintti) kanssa Halsvuoren sporttikalliolle kapuilemaan eilen. Itse sain kiivettyä kolem uutta tikkiä listaan ja Sinttikin kellisti Rockpastorin 6c+, joten ilta oli varsin antoisa. Itse aloittelin kapuilun lämppäämällä Alzheimer flashin Nukkumattiin 6. Hieno reitti varsin hyvillä varmistuksilla varustettuna. Sintti kakkosteli reitin ja varmisti itselleen sen, että ei aio ikinä kiivetä tradia missään muodossa. Älä koskaan sano ei koskaan sanon minä. Toisena reittinä kellistyi Paakarin Ollin hieno uusi lisäys Muistokirjoitus 7b. Reitti on ehkä hieman kaksiosainen: n. 10 m mukavaa kuutosen kiipeilyä hyllylle, jossa voi sheikkailla aikansa kuluksi ja sen jälkeen mukava 6C? boulderpilari. 7b on varmaankin paikallaan, vaikka viileällä kelillä reitti voi tuntua helpommallekin. Loppulämpäksi innostuin vielä onsightaamaan oikeasta laidasta hienon Missä X, 7- -reitin. Mukavaa halkeamakiipeilyä taasenkin hyvillä varmistuksilla. Seuraavana olisi tikkilistalla Tsunami Crack, pitää toivoa että se pysyisi kesällä kuivana...
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :