Lokoisasti Lammilla

Teimme eilen Sintin kanssa piston Lammin sporttikiipeilykalliolle lahden ja Tampereen välille. Toisinaan kannattaa ajaa parikin tuntia, sillä kyseisen kallion kiipeilytarjonta on varsin laadukasta. Kalliolla ei ole mitään hirveän vaikeaa, mutta kuutosella alkavat reitit ovat pääsääntöisesti erittäin hienoa kiipeilyä sisältäviä ja edelleen kallion oikean laidan Laudatur 7a, on greidissään Suomen valioita.

Itse pääsin onsihgt-elämysten makuun kiipeämällä reitit Otepää 6b, Listahitti 6b+, Puritanistin pulttisokeus 6c ja Bandit 6c+ onsight-tyylillä (tai Otepään flashina). Kaikki kyseisistä reiteistä ansaitsevat mielestäni pari-kolme tähteä ja varsinkin Banditissa piti oikein puristaa napakammin. Sinttikin kellisti Otepään ja Listahitin, joten ilta oli varsin mukavan antoisa. Kun kallio on vielä pohjoiseen antava ei lämpötilakaan ole tukahduttava kesäkeleilläkään.

Illan urmakkain suoritus oli kuitenkin juuri viidennen luokan lopettaneen Samuel Hammerin liidi Otepäähän. Vahva luotto suomalaisen köysikiipeilyn uuteen tulemiseen junioreiden toimesta vankistuu ja vankistuu.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 kommenttia :

juho kirjoitti...

Olisiko teidän tiimillä tietoa, voisiko tällainen aloitteleva kiipeilijä saada kiipeilyseuraa Mikkelin alueelta? Olen itse Haukivuorelta..

Sam1 kirjoitti...

Joo, kyllähän täällä kiikuilla käydään.. Elikkäs eipä muuta kun pirauttele vaikka jos haluut lähtee joskus mukaan. 0445459309/Sami