Pikaisesti Huriksessa...
Kävin tänään 4.11 Sampsan, Jarkko Linkosuonion ja Anthony Gullstenin kanssa pikaisella visiitillä Puumalassa.

Itselläni oli tarkoituksena kiivetä Sisun suklaan vieressä majaileva kolotukko ja yrittää ainakin edistyä Crescianon kanssa. Ensimmäinen tavoite onnistui helposti. Jälkimmäisen kanssa oli tapahtunut jotain outoa. Aikaisemmin Crescianon selkeästi kruksilta tuntunut toinen muuvi tuntui suorastaan helpolta, mutta aikaisemmin hyvin onnistunut eka liike ei taipunut sitten millään. Pakollinen reikä sormeen tuli tällä kertaa tehtyä Prisman kynsikrimpissä ja verenvuoto estikin varsin tehokkaasti loppupäivän kiikut.

Sampsa ja Andy kiipesivät mm. mäen päällä olevassa kivessä sijaitsevan Tomin avaaman seiskabeen ja Takinkääntäjän. Sampsa avasi myös uuden reitin Sisun suklaan lähelle, jonka nimeä en tähän hätään muista. Kumpikin antoi todella hyvää yrkkää Sisun suklaalle ja Sampsa oli todella lähellä kiivetä Hämeentien varsin omintakeisella beetalla.

Jarkon menoa ei voi kuin ihmetellä. Neljän tunnin aikana mm. Takinkääntäjä 7a, Tomin hänkkireitti 7b, Prisma 7b+, Sisun suklaa 7c ja Cresciano 7c+. Vahva suoritus!
Share on Google Plus

About Mikko

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

14 kommenttia :

minaattori kirjoitti...

Steel fingered youths... Olen kyllä sitä mieltä, että kaikki kyseiset greidit ovat morphoja, eli helpompia kysseisille posseille ;)

Jolli kirjoitti...

Morphohan tarkottaa tässä tapauksessa paskankevyitä pygmejä... eli helppoahan se on leijua ja olla yhtä kiven kanssa (hemmo), kun painaa vähemmän ku mun likaset kalsarit!
:-)
But really... good effort!

Anonyymi kirjoitti...

Fred, Klem & Tony lähettää terveisiä vanhoille, sekä painaville ja pitkille herrasmiehille:)

Jolli kirjoitti...

Kiitos terveisistä! Heh, jokanen noista "painavista" ei kyllä ole kovimpia juttujaan kiivennyt kovin pulleana. Ja miten Fred kuuluu tohon joukkoon? 75kg painavimmillaan on aika kevyttä :)

Tony Lamprechtkin sanoi, että paino voi nousta treenijaksoilla sinne 85 kilon päälle, mutta kun on aika kunnolla suorittaa jotain numeraaliskirjaimellista, otetaan pojasta reipas siivu silavaa pois :)

Klem Loskot sanoi jossain, että se 87kg on liikuteltu joskus 8A:n verran, mutta muuten ukko on lähinnä Fredin painoinen. Sporttihommissa varsinkin.

Anyway...toki noiden isojen poikien suoritukset antaa toivoa kovasti, eikä nyt ainakaan anna mahdollisuuksia selitellä omia onnettomia suorituksiaan painon määrällä. Ei se kuitenkaan muuta asiaa miksikään :) Kun ei mee niin ei mee.

Anonyymi kirjoitti...

Totta, mutta onhan noi "isot" heput kuitenkin Andyyn ja Jarkkoon verrattuna melkosia köriläitä, jos poitsuilla on painoa vähän päälle 50kg :) Mutta noinhan se menee. Vaikeeta vois nuorilla tykeillä olla NBA:ssä :)) Eli hienoa kehitystä ja toivottavasti jatkuu!

Anonyymi kirjoitti...

...ja toisaalta lihavat on lepposia, ei ne tee kepposia.

Jolli kirjoitti...

"...jos on kunnon lihainen, niin ei oo vihainen!" pitääpä pitää mielessä, kun tulee halu pudottaa painoa... no onneks tulee joulu :O

Anonyymi kirjoitti...

lihavilla on släbikiipeily tunnetusti helpompaa. Jalitsuille tulee katsokaas enemmän painoa...

Anonyymi kirjoitti...

murtuu se suomalainenkin kivi kuitenkin, kun tarpeeksi painoa sille lykätään. t. nimim. painorajoitteisten reittien standardointiliiton puheenjohtaja
:-)

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys kuuluukin: Pitäisikö greidin olla pikkuisen pönäköille korkeampi kuin hoikkiksille??

T: Pihan pikku pullukka, joka hengästyy helposti

Anonyymi kirjoitti...

Ei tietenkään. Kannattaa siirtyä vuorikiipeilijäksi tai jään nakuttajaksi.

Jolli kirjoitti...

Täähän etenee. Mun mielestä, kun ne greidit nyt kuitenkin on se kaiken perusta ja maailman autuus, vois kertoa sen suoritteensa ns. tunnustetun Adamondra-kertoimen mukaan.

Eli mitataan, paljonko on enemmän painoa kuin ns. Ondran vakio eli 50kg ja sitten sovitetaan se mukavasti greidiin jokaisen 10kg tuodessa +:n verran lisää.

Esim. jos painoa on 80 kg, jolloin kerroin tuottaa 3 plussaa, tulee 7a:sta 7b+. Jos taas painoa sattuisi olemaan 85kg, ei vielä täyttyisi 7c, joten greidiksi tulisi 7b+ hard.
:-)

Anonyymi kirjoitti...

Vanhat läskit täällä vaan jauhaa :)

Anonyymi kirjoitti...

noh noh!!! "kokeneet ja vankkarakenteiset!"