ARKIPÄIVÄN ANARKISTI - Extra

No nyt ois tällanen pikasesti kasattu extrapätkä kehillä...


Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

10 kommenttia :

Paavo kirjoitti...

Hienoa settiä taas kerran!!!

Sulla näyttää olevan parempi sekvenssi tuohon Bring back... reittiin. Itse tein siinä "maailmanlopun" backstepin.

Kesää odotellen.

Sam1 kirjoitti...

Juu, dyno on simppeli tie. Ainoa hankaluus on osua tuohon halkeamaan...

Hyvä reitti, vielä kun saa tehtyä sen assiksen. Voipi olla että se yksi muuvi tuo sen kirjaimen lisää tuohon greidiin...

Paavo kirjoitti...

kyllä minä sille kasilla alkavaa numeroa uskaltauduisin tarjoamaan. Melkoinen lukotus, kun tuon vasurin joutuu kaivamaan siihen kyykkylähtöotteeseen.

Mutta toisaalta ja toisaalla...


http://3.bp.blogspot.com/_7ttOwszzp8U/SaQoNUNb6rI/AAAAAAAABCM/mT7raCuSD2k/s1600-h/Four+Dollar+V12+2+Low+Res.jpg

minaattori kirjoitti...

Mahtava juttu, kun mies on voimassa vahva ja kykenee käyttämään 8A boulderia peruskestävyyssettiin...

Kuka tuossa pätkän lopussa vääntää Samin kanssa poikkaria Kuopiossa? Vähän niinkuin pullukka versio Siivosen Antista? Toisaalta tuolla kaverilla on samanpaksuiset habervillerit, mutta ohuemmat forkut kuin Sintillä...

Sintti kirjoitti...

Mitä tähän nyt voi taas tuumata... olet kyllä WIZARD näiden viideo pätkien suhteen.

Juu, itse pistin kanssa merkille tuossa lopussa äheltävän pullaposkisen (jollei jopa mahaisen) roiskijan. Sen siitä saa kun kantaa liikaa syntiä mukana. Varmasti on raskasta kiivetä, noh onneksi viimeisimpien huhujen mukaan tuo kaveri on lopettanut lajin harrastamisen uudelleen syntymisen johdosta. Joten toivottavasti on parannusta odotettavissa tulevalle kaudelle. Mutta toisaalta on mukavaa kun viideossa on joku loppu- tai muuten vaan kevennys.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistavaa settiä jälleen. Loistavaa motivaatiota kesää ajatellen. Kuopiossa kun pyöritte niin voin lämpimästi suositella Samille Sampan avaamaa Fuck the progress 7B probleemaa sairaalan takana lähellä rantaa. Aivan hienoa kiipeilyä siinäkin.

Mutta mukavaa on kesää odotella näin hienoja pätkiä katsellessa.

Tuomo Jkl

Sam1 kirjoitti...

Juu, täytyypä käydä tsekkaamassa tuo Fuck The Progress joku kerta kun siellä päin pyörii. Neuliksen kaltsilla ois myös yks Paavon hieno projekti jota pitäs päästä koettaa mikäli se joskus ois kuiva... Myös se uusi vähän isompi paikka siellä Hiltulanlahdessa päin kiinnostas...

Nyt vaan kunnon vesisadetta pari päivää ja sit aurinkoa kehille, niin päästään kohta pihalle!

Niin ja kiitokset tosiaan palautteesta kaikille. Kiva kuulla että nuo väsäilyt ei ainakaan pelkästään ala vituttaa kaikkia...

Mika kirjoitti...

No ei tod! En edes kehtaa sanoa monta kertaa on tullu katottua nuo pätkät läpi. Joo kuopioon pitää suunnata kunhan sulaa paikat. Sami sun pitää tyypätä myös Kuljettajan istumalähtö :) Tiukkaa tavaraa alusta loppuun.

Sam1 kirjoitti...

Kuljettaja assis! Senhän mie olin jo unohtanut! Sitä täytyy kyllä käydä kurkkaamassa ensitilassa. Ehkä myös vähän yrkkäämässä :)

Eetu kirjoitti...

JeppisKamaa...!

Mahtavat filmit oot vasanny..ei voi muuta sanoa!
Ja Sisulta erityiskiitoset. Mukava et kaikenlaiset mumi-siatki on mukana..
Huhtikuun oon enempivahempi Huriksen suunnilla taas. !

e2