Punakone pyörähti...

Kun aika ei meinaa riittää mihinkään, saa yleensä kaikista eniten aikaiseksi. Ei enempää kuin pari vuotta mielessä pyörinyt blogin ulkoasun päivittäminen tapahtui viikonlopun pikkutunneilla ja on nyt asettunut jotakuinkin paikoilleen...

MTK:n tulevan kevään vaatemallistokin pyörii mielessä jo vimmatusti ja tuskin jättää yöllä rauhaan, ennen kuin se on suunniteltu. Tilauksia saa jo jättää!

Ehkä jotain tällasta:


Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

13 kommenttia :

Sintti kirjoitti...

YOU ARE THE MAN!
Meitsille ainaskin t-paita kokoa L (mikäli on saman merkkinen ku entinen) ja tietty oon messissä jos/kun tulee hupparia tai tanktoppia, MTK:n tanktoppi tahi vaikka ihan normi hihatonkin vois olla aika kova juttu!

Eero / Hollola kirjoitti...

Hyvältä näyttää!
Oliskos myös tuubitoppia ja napapaitaa. On nimittäin absit aika tiukassa iskussa.

MarkoN kirjoitti...

Noin näyttävistä tekstiileistä olen tietenkin kiinnostunut. MTK:n jäsenistölle tiedoksi, että Joensuussa kiipimistä on jatkettu omalla tasolla huippua (toppiotetta) kohti. Kuntokäyrät ovat Areenalla suoritettujen johtokiipeilyharjoitteiden ja aktiivisen lonkka-selkä kuntoutuksen seurauksena yllättävän hyvässä suunnassa kesän haasteita silmällä pitäen. Tuubitoppia en päälleni vielä kuitenkaan vetäisisi.

ps.hihamerkki MTK:n grafiikalla olisi kova juttu!

Sam1 kirjoitti...

Joo, kyllä mie oon Markon kans samoilla linjoilla, että tuubit ja napikset jää nyt tilaamatta kun on tämä herra sen verran lihavassa kunnossa...

Onhan tässä tosin vielä läskileiri käymättä. Se alkaa vasta parin viikon päästä... Siihen voi osallistua myös netin kautta. Viralliset punnitukset jää kyllä silloin väliin (ellei ajele Mikkeliin), mutta jos lähettää sähköpostilla vaikka videopätkän viikoittaisesta punnituksesta, niin pääsee leirille mukaan! Voin myös lähettää halukkaille jotain sopivaa reenimusiikkia, jonka voi ladata mp3-soittimeen!

minaattori kirjoitti...

Meikäläiselle myös paita kokoa L, vaikka huhtikuun alussa olen korkeintaan kokoa S, saattaa olla mahdollista, että XS. Laardileiriin otin itsekkin jo varaslähdön, kun Sintti on jo niin pitkässä etumatkassa. Jos paidan mallivalintaan voi vaikuttaa, niin minulle SlimFit.

Ainut probleema tulee olemaan se, että sekoitumme massaan ilman provosoivaa väritystä ja keltakone ei kuullosta lähsekään niin hyvälle kuin entinen nimitys. Toki miehetkin on kesällä laihoja kuin ajokoirat, niin eihän meitä tule huomaamaan muutenkaan...

konsta kirjoitti...

Meikälle M-kokoa kanssa. Longsleeve olis kova? On vähän turhan kiintyny edelliseen huppariin, että sitä ei vielä käy korvaaminen.

Valtion sota läskiä vastaan on virallisesti alkanut. Varusmiehille jaetaan sykemittaria ja jokaisen tetsausta rajoitetaan rasitustason mukaan. Sääli että alle satakilosten liikunta on jätetty oman onnen nojaan. Mitenkäs MTK:n läskisodassa hyökkäykseen ryhmitytään?

Sam1 kirjoitti...

Totuushan siis on ettei savolaista laatulihaa kannata lähteä verhoamaan edes edustavan punaisella tekstiilillä. Muttapa nämä onkin tarkoitettu vain tilanteisiin, jossa sinun on vaara tulla syödyksi elävältä ilman jonkinmoista peittelyä. Nyt kuitenkin Antille tarjolla tähän tarkoitukseen myös sitä punaista, jota kyselit...

Eero / Hollola kirjoitti...

Joo ei oikeasti tartte niitä tuubitoppeja. Ajattelin vaan että rimmaisi tuon tanktopin kanssa. Minulle m-kokoisia tuotteita kiitos.
Täällä vaan läskiä kerrytetään lisää, että tarkenee kiipeillä näillä pakkasilla.

minaattori kirjoitti...

Meikäläiselle sitten molempia värejä kokona M 1kpl. Ja tuubitoppi, mikäli niitä tilataan. En todellakaan aio verhota vartaloani vaatteiden kurimuksella muutoin kuin juhlapyhinä, sillä mitäpä sitä luojan luomaa teosta piilottelemaan.

Ihanko oikeasti metsissä hiiviskelyäkin rajoitetaan sykemittarin piipityksellä, mahtava juttu! MTK:n FatCampillä edetään Virtasen Eeron opein: 1. Kaikki mikä on jaloista pois, on plussaa ylävartaloon. 2. Sillä se lähtee mil on tullutkin (eli tässä tapauksessa varmaan syömällä)

Mikko kirjoitti...

Mulle T-paita kokoa M. Hyvältä näyttää...

jhinkkanen kirjoitti...

Myös Mikkelin työväenkiipeilijöiden Lappeenrannan jaostossa halukkuutta kyseisiin paitoihin. Eli yksi molempia malleja kokoa M.

-Juha

MarkoN kirjoitti...

Molempia paitoja 1kpl. M-kokoa tilaukseen.

Paavo kirjoitti...

Keltainen M-koko mulle