Kenosti Midnight Dynamolla

Eilen aamulla päätimme ottaa Jollista mallia ja lähteä kesän viileiden kunniaksi kapuilemaan ihan alppiksilla. Joten Sintti nappasi meikäläisen kyytiin parkkikselta 05.30 ja olimme klimbbaamassa Louhoksella n. 07.00 aamukaffeista virkistyneenä.

Lämmittely sujui mukavissa merkeissä hienolla greidillä, elikkäs Kenolla 6b+. Itse siirryin sen jälkeen Midnight Dynamon kimppuun. Reitti kellistyikin lällerökelistä huolimatta aiheuttaen onnistumisen elämyksen. Meikäläisen mielestä greidi tuntuu napakalle vaikeusasteeseensa 7a+, joten "at least 7b for me". Joka tappauksessa kolme tähteä, sillä kiipeily on herkkää ja hienoa.

Sintti kellisti vielä Peruskulman 6b, joten päivä oli hienosti pulkassa kummankin osalta.

Steel Fingered Youthilla, elikkäs Pöyhösen Jussilla on Louhoksella vielä varsin hienon näköisiä projekteja skaalalla 7b-7c pultteja vailla valmiina. Joten suosittelen visiittiä kaikille, joita kiinnostaa hieno sormekas ja napakka muuvailu.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

10 kommenttia :

Jolli kirjoitti...

Kyllä sitä nyt wanhusta kiusataan! :)

Helppoahan se on suoraan aamulypsyiltä kiipeemään lähteä, mutta mä en kyllä koskaan oo saanu itestäni mitään irti aamutreeneissä. Kerran lähti punttiaikoina mokomissa taju. Onneks ei kesken kyykkysarjan :)

Varmaan siihenkin tottuis ainakin joltain osin, mutta pari kuppia kaffia ei auttais, vaan pitäs siirtyä jollekin amfetamiini-linjalle. Ehkä jotain lasten Muumi-piriä ainakin alkuun :)

Paavo kirjoitti...

Samoilla linjoilla olen Jollin kanssa. Ainakaan mulla ei kroppa toimi aamulla läheskään samalla tavalla kun iltapäivällä. Ei sovi kaikille tuo aamurepiminen.

Taju pysyy päässä kun muistaa hengittää:)

Jolli kirjoitti...

Juu ei se ollut Valsalva-pökerrys, vaan ihan tauolla tullut tipahtaminen :) Verensokerit alhaalla.

Kesken sarjaa tollaset nyt oiskin aika vaarallisia. Siihen aikaan oli jopa paljonkin rautaa tangossa.

Hengittään mä opin vasta, kun näin Pranoissa ohjeen "Breathe" :-)) Musta tuli muutenkin parempi ihminen silloin hehehee...

Anonyymi kirjoitti...

Nostetaanpas kana kynimättä pöydälle. Paljon oli penkki, tuo miehuuden mittari? Tai kyykky? Yai maastavetely?

Sintti kirjoitti...

Penkkiä kysytään ja haukkari näkyy! Miusta tuohon settiin vois vielä lisätä leuat ja cooperin .?. Myöskään concept2:sta ei tulisi kokonaan unohtaa.

Paavo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jolli kirjoitti...

anonyymit kyselee...
mutta vastaan silti wanhoja aikoja muistellen:
- kisasyvynen kyykky 230
- penkki 135, ei muuten valmiiksi antautuneessa asennossa miehuutta mittailla :-)) lajeista turhin IMO.
- maastaveto 250
- leuanveto 65 (omapaino tuolloin 95)
- cooper 3150m intissä 1988 :-))
- concept2-tulosta ei kokeiltu

minaattori kirjoitti...

Voisin väittää, että 65 leukaa 95 kiloisena on ainakin kansallisesti ihan kelpo tulos...

Jolli kirjoitti...

kyse oli lisäpainoykkösestä, kuten noissa muissakin lajeissa, kun sitä toi nimetön uteli.

tosin se 230 kyykkyäkin vois olla kiva tulos, jos sen tekis omalla painolla tangossa ja kisasyvyyteen :) vanha kone eric heidenki ois ymmällään.

Tomi kirjoitti...

Jossain oli tutkittu aamureenin sopivuutta eri ihmisille. Tällä kertaa tilastotiede vahvisti ihan arkijärjen tuloksen: joillekin se aamulähtö ei vain sovi ja jotkut pitävät siitä luonnostaan. Sitten oli se väliryhmä, joka oppi pitämään siitä ja saamaan tuloksia kun reenasivat aamulla tarpeeksi pitkään. Kun vaan muistaisi lähteen, pienellä haulla ei löytynyt.

Mun mielestä on ihan ok herätä aikaisin, mutta ennen iltapäivää ei kyllä tee mieli urheilla...