Andyn ajatelmia Mellon 2016 retkestä

Anthony Gullsten käväisi Laitisen Annan ohella tämänvuotuisessa Mellobloccossa ja kuten Annan haastattelussa jo mainitsin, tuliaisina oli mainio toinen sija Stefano Ghisolfin jälkeen. Kisavideoita EPIC TV:stä katsoessa itselle merkillepantavaksi nousi Andyn kiipeilyn helppous verrattuna aika moniin koviin starbuihin. Voitte arvioida tuota seikkaa itse alla olevassa videolinkkauksessa.

Leppoisaa kisailua. @Matteo Pavana/ vertivaleye


Moro ja onnittelut sinullekin hienosta suorituksesta Melloblocossa. Millainen se vika reitti oli, jonka vain Stefano Ghisolfi kiipesi. Oliko se sulla likellä mennä?
Se vika reiti jonka Stefano kiipes oli ollut pari vuotta sitten kisareittinä myös, mutta sitä ei silloin kukaan kiivennyt. Muistan kyllä että minä ja Stefano molemmat tiputtiin sen reitin viimeisestä vaikeasta muuvista. Tällä kertaa tipuin taas sieltä lopusta, enkä enää jaksanu kokeilla uudestaan. Nahat on mellossa aika kovilla. Etenkin kun kiipee neljä päivää putkeen.

Jäikö mitkä reitit päällimmäisenä mieleen ja miksi? Ainakin sellainen kattoreitti, jota työstlitte EPIC TV:n videossa näytti aika hienolle?
Päällimmäisenä mieleen jäi yks vaikee pitkä reitti, minkä Stefano ja minä kiivettiin. Sellane hyvin pitkä hänkki jossa maa seuraa sopivasti takana. Turvallinen siis pudota. Siinä oli alussa 10 helppoo muuvii jonka jälkeen tuli reitin kruksi. Kaks tosi pitkää vetoo joissa pitää olla tosi tarkkana. Stefano kiipes sen eri tavalla ku mä. Siistii et molemmat kiivettiin sama reitti, mutta aivan eri tavalla 😊

Sopiiko tuollainen ulkoskaba sulle paremmin vielä tällä hetkellä, kuin Maailmancup -tyylinen formaatti?
Eihän tolla mellobloccolla oo mitää yhteistä WC kisojen kanssa. Toi on ihan sama ku menis kavereitten kanssa työstämään bouldereita. Ainoo vaa, että nää tietyt boulderit on välillä vähä eliminoituja, tai alkaa tietyistä otteista ja siellä on tuomarit jotka kirjoittaa nimet ylös niiltä jotka reitin kiipeää.

Oliko iltabileet paremmat, kuin Oulun poikien kisajatkot (sillä edellytyksellä, että olet niihin osallistunut)?
En mennyt tällä kertaa bileisiin, sillä Olin ihan poikki koko päivän kiipeilyistä ja haikkaamisesta.

Kannattaako siellä Val di Mellossa mennä käymään Melloblocon ulkopuolella, onko kiipeily niin hyvää?
Mellossa on aivan sikana kiivettävää. Boulderii, sporttii, multipitchii. Kiipeily ei lopu siellä helpolla kesken. Suosittelen ehdottomasti sinne menemistä myöskin mellobloccon ulkopuolella.

Nyt kun olet jo ennättänyt kotiutua Ceusen leirintäalueelle, niin millainen on suunnitelma. Meinaatko kerätä kestävyyttä kiipeämällä alkuun jotain helpompaa, vai helähtääkö jatkot saman tien Three Degrees of Separationiin?
Oon nyt päässyt Ceuseen, mut sää ei oo ollu hirveen mainio, mutta näyttää paremmalta huomisesta eteenpäin!

Three Degreesin aion laittaa heti ku pystyn jatkot ja kokeilee muuveja. Samalla sit kiipee muita reittejä ja yritän nostaa köysikuntoa.

Tsemppiä sinne, laittele ihmeessä päivitystä työstön vaiheista Suomeen päin. Uskon, että aika moni olisi enemmän kuin innokas seuraamaan prosessia tiiviisti.

Ollaa koodissa 😊


Andyä sponsoroivat: 
La Sportiva, Ambassador-page
Kiipeilyareena
Vandernet

Andy sosiaalisessa mediassa:
facebook

instagram
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :