Shelter 7B+

Eräänlainen Nemesis sai pätöksen tänään, kun sain Mestari Romppaisen Shelter 7B+ greidin lähetettyä. Kyynerspään sököytyminen syksyllä ei saanut juurikaan hirveän suuria odotuksia kevään kapuiluita silmällä pitäen, mutta näemmä hiihto riittää sitten kuitenkin myös kiipeilytreeniksi. Toisaalta voi olla myös viisautta se, että talvella ei tullut treenattua sormia pakettiin. Liitteenä työstöyrkkä kysseisestä reitistä, joka on kyllä meikäläisen listalla suhteellisen korkealla muuviensa puolesta. Yksinkertaista agressiivista runttausta, jossa olen yleensä vallatoman huono.

Veetilläkin onnistumisen elämykset jatkuvat. Tänään kellistyi Virtasen Eeron avaama Keinumorsian Beast-sektorilta. 140 senttisellä varrella varustettuna tähänkin luomukseen joutuu virittämään aikaista miestä hieman atleettisempia muuveja ja punnerrusta. Reitti kuitenkin pakettiin ja eiliset työstellyt klassikot Paasi ja Funky Fingers kellistyvät varmaankin lähiaikoina.

Untitled from Antti Liukkonen on Vimeo.

Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :