M6

MTK:n hengen mukaisesti otsikkona on pelkkä greidi. Tai itse asiassa greidiehdotus. Eero Liehun Heinolaan avaama Vanha vainooja taipui sitten keski-ikäisellekin extremistille. Liehun sloupissa ilmoittama M6- +-1 greidaus on hieman liian ylimalkainen minun makuuni, joten esitän näin virallisesti reitin olevan M6. Uskallan väittää, että reitti pelkän jyrkkyytensä ansiosta nousee kuudenteen vaikeusasteeseen ja lipalle kinkeäminen vahvistaa solidin kuutosen.
"anteeksipyynnöt keskustelun pudottamisesta kahta numeroa alempaan tasoon, mutta reitti on upea ja alekirjoittaneen paras kiipeilysuoritus vuosiin :)".
Share on Google Plus

About Eero

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 kommenttia :

minaattori kirjoitti...

Onnittelut ystäväiseni!

Oko se sellainen kattosysteemi siinä aika lähellä keskustaa? Myö ollaan varmaan käyty sitä joskus vuosituhannen alussa Johnin kanssa ainakin katsomassa, ellei jopa kopaisemassa.

Siletä se nelkyt vee, seiska cee vaan lähenee. Tai jos tuo mikstahöpsöttely jatkuu vielä siinä vaiheessa, niin Kyperpunkin nousu olkoot seiskaseetä vastaava.

Sam1 kirjoitti...

Hienoutta ja onnittelut!

Löytyykö kuva- tai videomatskua?

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia ja videokin löytyy. Laitan vaikka joskus johonkin zekattavaksi.
Kyperpunk vastaa kalliolla 8b:tä ja bouldereita, sisäseinää ja otelautaa ei tietenkään edes kiipeilyksi lasketa.
T:Eero