Sultans of Swing

"First repeat to the classic somewhat crimpy problem in Luohua and first since one foothold broke. Some pics can be found from www.ouluncave.com."

Viime kevään lähetyksiä. Oli aika kylmä keli ja mies tiukoilla. Sormista hävisi tunto tuossa kruksin jälkeen. Kaksi kertaa tipuin lipalta ja kolmanteen yrkkään piti ladata täysillä. Toppaus on klassikko highball "Lada miestä kuljettaa", jonka kinkeäminen on melkoista horroria, jos on 180 cm tai alle. Pidemmät ihmislapset ylettävät loppusloupeille ilman, että täytyy huukata lipalle. Pahoittelut D. Woodsmaisesta urostelusta.

Sultans of swing
Share on Google Plus

About P.I.

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 kommenttia :

Jolli kirjoitti...

Mä sallin tollasen lehtori-urostelun mieluusti! Ja lähti se jou-pipokin hiiteen sieltä päästä, joten komia vireo :) Lisää vaan herkkuja lopputalven illoille.

Anonyymi kirjoitti...

...mutta toisaalta lisäpropsit olisi kyllä tullut, mikäli puolivälin kahvassa olisi leikkisästi myös paita sujahtanut päältä...