Sami Koponen ja Kärä Dagbok 8b

Sami Koponen on sanansa mittainen mies. Pyysin viime viikolla nuorukaiselta, että kun hän tällä viikolla käy kiipeämässä Kära Dagbokin, voisi hän pyytää jotakuta kanssakiipeilijää ottamaan uutista varten pari kuvaa. Tässäpä ne, olkaatten hyvät.


Mestari Koponen lähettämässä Kära Dagbokia 8b. @Anssi Kankkunen


Moro ja onnittelut hienosta tikistä! Mites työstö eteni?
Viime vuonna muistaakseni kolme sessiota keväällä, ennen kuin keli meni liian lämpimäksi. 4 sessiota tänä vuonna, oikeastaan viimeisen kahden viikon aikana. Tänään oli todella hyvä keli, kun tuuli vähän ja oli pilvistä. Juuri hilkulla, ettei ole liian kylmä, mutta kuitenkin pysyi mukavuusalueella. Varmaan paras keli, jossa olen kiivenny köydellä. Onneksi päätettiin Anssi Kankkusen ja Mustosen Villen kanssa lähteä kiipeämään ihan oikeasti, vaikka aluksi pohdittiin boulderointiakin. Deadline kallion kesäajan sulkua silmällä pitäen oli niskassa, niin onneksi meni tänään.


Mikä oli vaikeinta?
Yksittäiset muuvit ei ole supervaikeita, vaan linkkaaminen oli selkeästi se vaikein homma. Se on tasaisen vaikea ja hämmentävä siinä mielessä, koska siinä meinaa ihan huohotuttaa. Muutaman kerran pääsin lukkokahvaan joka on lopussa, mutta gaso loppui kesken. Sessiot oli kuitenkin progressiivisesti eteenpäin meneviä, joten olin aika varma että se menee lähiaikoina.

Väkevä nuorukainen taistelee pumppua vastaan. @Anssi Kankkunen

Miten köysitreenit?
Pari kolme kerta kevään aikana sisällä ja nuo tuolla Käralla kondista nostattamaan. Tuo Kära on tosi hyvä reitti kondiksen nostoon, kun se on niin tasainen. Lisäksi olen juossut 5km juoksulenkkiä kellon kanssa. Tällä hetkellä enat 24min, mutta tavoite 22min ;-) Auttaa köysittelyyn, kun hapenotto paranee.


Mitäs muuta?
Armotonta huomenna Mylliksessä ja sitten alkaa Syncron työstö Nummessa. Mustikseen pitäisi päästä myös kokeilemaan Kansannousua ja myös Amen Breakin sekä Mestari Globuluksen voisi kiivetä.

Samia sponsoroi: BouldertehdasShare on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :