Koponen vol.2 ja Supermario 8A+

Jo eilen tuli mainittua, että Koponen on suhteellisen kovassa kunnossa ja tänään asiaan tuli varmistusta. Myllis ja Johanssonin Anttonin 8A+ nimeltään Supermario. Nuorukainen kuvaili päivän lähetystä näin.

Supermario 8A+


Mestari Koponen ja Supermario 8A+ @Anssi Laatikainen

Rehellinen krimppailuhänkki, jossa ekan muuvin jälkeinen swingi on kruksi. Viime syksynä tapailin hieman muuveja, mutta miulla oli ongelmia jo ekan muuvin jälkeisessä n. 7C osuudessa. Okei sillon oli inttipainoakin vielä vyötäröllä. Huomaa, että sormivoimatreenit on tarttunu, kun nyt kiipesin 5 yrkällä koko reitin ylös. Myönnän kans, että meni vähän yllärillä, oli tarkotus vaan hioa ekan muuvin asentoa kohdilleen. Vaikea sanoa greidistä mitään, meni niin juosten, mutta paljon helpompi kun eilinen Listerie tai Habakosken  Armoton jota kokeilin kans tänään. Siihenkin reittiin aloin saamaan muuveja kasaan ja koitankin päästä käymään nyt uusiks lähipäivinä jos sais taottua senkin pois listalta :) 

Samia sponsoroi: Bouldertehdas

Suomessa season on siis parhaimmillaan, joten suosittelen kaikkia kiipeilyn harjoittelijoita, elikkäs boulderoitsijoita ryntäämään kiviä halaamaan.

Huom! (Juttua modifoitu 1.3.2016. Reitin ensinousijahan oli Anton Johansson, eikä Tomi Nytorp. Kiitokset huomiosta OPM:lle)

Armottoman työstöä @Anssi Laatikainen

Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Ilkka kirjoitti...

Tää on hyvää settii!