Hurissalo action

Tällä hetkellä kun katsoo ulos niin ei irtoa kummoisia riemun kiljahduksia ainakaan ulkokiipeilyä aatellen. Mutta viime sunnuntaina oli keli ja miehet (2xantti) kohdallaan ja suuntana Hurissalo, jossa remmiin liittyi Lahden vahvahärkä, 40v 7C tikkiä metsästävä Seppäsen John.

Ensimmäinen stoppi otettiin Nuotiokivelle, jossa olin paripäivää aikaisemmin tsekannut muuvit Rotaxiin. Muuvien tsekkaus kerralla ko. reitillä oli täydelliset keskikesän olosuhteet kun aurinko tykitti Huriksen pääalueen rinteeseen täydellä voimalla. Hetken siinä muuveja työstäessäni aattelinkin että olenko hölmö, kun uhraan muuten hyvän kevätpäivän reittiin joka kylpee auringossa. En onneksi ollut, reitti oli taipua jo ekalla sessiolla kun viimenen yrkkä jäi sitä kuuluisaa viimeistä muuvia vaille, samalla repesi kämmeneen kohtuu syvä reikä ja aattelinkin jättää lähetyksen tulevalle sunnuntaille. Sunnuntain setillä reitti kellistyikin tokalla yrkällä ja niinpä nappasin ekan 7A+ tikin, nyt voin hyvillä mielin alkaa työstämään ekaa 7A:ta. Beastmaker 1000 ja jatkopalat jäähallin cavelle on tuottanut jotain tulosta.

Seuraava etappi oli Toinen linja Hämeentie -kivellä, jossa puikkoihin hyppäsi hurjaan kevät kuntoon itsensä piiskannut Iso-A Liukkonen. Homma meni kaikessa lyhkäisyydessään, bädit paikoilleen, tossut jalkaan, mankat käsiin ja mies toppiin (kaikkiaan pohjilla tais olla pari työstö kertaa?). Sivusta seuranneena ei kiipeilystä voinut päätellä että kyseessä olisi 7C+/8A. Kun mies on elämänsä kunnossa näyttää kiipeily myös vaivattomalta. Antin lähtiessä yrkkään kysyin, että voitko hiukan oottaa ni pistän viideokameran nauhoittamaan, mutta reitti kuumotti sen verran mestarin mieltä että ei kuulemma kerkeä. Mutta kun mies on tarpeeksi vahva niin sen voi kiivetä hetkenpäästä uudelleen videolle, niin kuin tällä kertaa kävi.

Close but cigar...osastolle menee ehdottomasti Johnin suorite Toiseen linjaan. Herra oli jo toppi otteilla ja toinen polvikin taisi olla jo valmiina topissa, mutta pieni herpaantuminen aiheutti vielä putoamisen, ja näin lähetys jäi odottamaan seuraavaa kertaa.

Viideot Rotaxista ja Toisesta linjasta on tuloillaan...
Share on Google Plus

About Sintti

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :