Muisteloita kesältä..

Löydettiin Sintin kanssa Koikkalan alue muistaakseni vuonna 2007. Ensimmäinen linja, johon iskin silmäni oli tämä kuvassa näkyvä selkeä linja sydämen muotoisella kivellä. Ensinäkemältä linja ei vaikuttanut kovinkaan vaikealta, mutta nämä epäilykset osoittautuivat vuosien varrella vääriksi. Luulenpa, että tähänkin projektiin ehti vuosien varrella erinäiset ihmiset heittää muutaman sataa yrkkää... Tänä kesänä lampsin paikalle ja ajattelin puolivitsillä testata, miltä muuvit nyt tuntuu ja jotain ihmeellistä oli tapahtunut. Kruksissa käytettävä krimppi tuntuikin varsin hyvältä ja parin yrkän ja betavaihdoksen jälkeen linja saikin ensinousunsa. Nimeksi tuli "Romanttinen komedia" ja vaikeudesta ei sitten minkään näköistä hajua. Aikanaan päätettiin, että kasillahan tämä alkaa, mutta jotenkin se lähetyshetkellä tuntui niin paljon helpommalta, että päätin että kyllä se seiskan puolta taitaa olla. Istumalähdön jätin vielä hautumaan ensi kesää varten. Assis lisää probleemaan nelisen muuvia, joista yksi on pirun vaikea, mutta aivan varmasti doable -osaston juttuja sekin.. Kuvassa Juha testailee dynaamisempaa lähestymistapaa reittiin..


Mikan kanssa on aina aivan hemmetin hienoa kiivetä. Varsinkin kun Savonlinna on täynnä toinen toistaan hienompia projekteja ja sielläpäin käydessään pääsee aina itse tirehtöörin mukana apajille. Oiskohan ollut joskus elokuun puolta, kun mentiin testaamaan supersalaisen superhänkin projektia. Edellisen kerran käytiin mestoilla noin vuosi tätä aiemmin ja tällöin linja tuntui todellakin mahdolliselta. En tiedä liekkö pojat ollu vähän jäässä, vai mitä, mutta nyt yhteen muuvin ei löytynyt ratkaisua sitten ollenkaan. Tietenkin läpeensä märällä kruksipoketilla saattoi myös olla osuutta asiaan... No eipä siinä - ensi kesänä nähdään... Pääprojektin viereen oikealle puolelle noustiin kuitenkin toinen varsin messevä kahvamättö. Kun oikeassa laidassa kulkeva Mikan reitti on nimeltään "Neppari", niin naapuri kastettiin sitten  "Neppajymykerhoksi". Pikkukakkosen fanaattiset kannattajat voivat ymmärtää nimen alkuperän.
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.