Onnistumisen elämystä Lahden suunnalla

Heimerei!
Eilissä iltana saavutin kaksi kulminaatiopistettä elämän estraadilla.

1. Selkä on terve
2. Pystyn kiipeämään yli +5 asteen helteellä

Molemmat kulminaatiot kiteytyivät Mr J Kaukon 7A+ lähettämiseen. Kysseinen Kerinkallion el Classico on toki kuumotellut useiden vuosien ajan mutta vasta tänä keväänä tunsin olevani valmis työstämään reittiä. Ensimmäisen session jälkeen aloitusmuuvi tuntui lähes mahdottomalta. Toisen session puolentoistatunnin tahkoamisen jälkeiseen onnistuneeseen lopputulokseen vaikutti krusiaalisesti Romppaisen Seimain beetta "purista otteista hieman kovempaa ja kiipeä edes hieman paremmin".
Lämpotila klo 21.30 oli +16 joka antaa viitettä siihen suuntaan, että minusta on aikuisikään vartuttuani tulossa varsinainen keskikesän kiipeilijä:)


MTK:n legendaarinen huppari oli mukana spottaamassa.
Share on Google Plus

About Eero

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava juttu, onnittelut! Lällikkäsormet ovat siis mennyttä aikaa. Oletko maisemissa su 29.5.? Käydään Veetin kanssa silloin lauantaina Pinsiö on the Rocks happeningissä ja ajateltiin, että voitaisiin pistäytyä takas tullessa Havusemman pojan kalliolla, jos olet paikkakunnalla.

-antti-

Eero kirjoitti...

Samalle päivälle osuu Chiliroute roadtrip johon saatan osallistua. Laitetaan kuitenkin korvantakuseen.