Stop the press, Suomen nuorin 8a:n vääntäjä löytyi tänään!

Reittinä Buu Glubben 8a, Kiipeilijänä Samuel Hammer 13 vuotta!

Kova juttu ja isot onnittelut. Suoritus ei välttämättä yllätä ketään Salmisaaren kiipeilyareenalla vieraillutta kapuilun harrastajaa, sillä sen verran vakuuttavan näköistä on meno viime talvena ollut. Jollain tavalla suoritusta voi verrata Malcolm Smithin suoritukseen 7c+ greidistä 8c+ greidiin talvessa ;) Samuelin kovin redpoint viime vuodelta oli nimittäin isä-Peten avaama Kerjäläisten valtakunta 7a Falkkareilla.

Nuorukainen itse sanoi, että ei reitti ollut ilman tappelua antautunut, mutta ei se työstöäkään vaatinut kuin pari visiittiä. Olemme lähdössä Hammerin perheen kanssa kesäkuussa Kalymnokselle pariksi viikoksi ja jo etukäteen hirvittää millaisen tikkilistan kanssa nuori staminakone reissusta takaisin saapuu...
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran varmistajalta kommenttia, että käyntikertoja oli yhteensä 4 ja kunnon liidiyrkkiä jotain kymmenkunta. Eilen reitti oli ensimmäistä kertaa kokonaan kuiva.