Takaisin Huriksessa...Tänään oli tarkoitus käydä yrittämässä Samin avaamaa Vistaa, mutta en sitten onnistunut löytämään koko pirun kiveä ja puhelinkin oli jäänyt kätevästi vanhempieni luokse Ristiinaan. Ei ihan yhtä hyvä alku kuin eilisellä.

Harhailun jälkeen suuntasin Scrub bull reitille, jota en myöskään ollut nähnyt kuin kuvissa. Seisaaltaan meni flashina, mutta istumalähtö jaksoi tapella vastaan. Sopivan betan löydyttyä alkoi ensimmäinen muuvi jäämään kiinni, mutta paukkuja ei löytynyt enää kokonaissuoritukseen.
Mikä reitti muuten on toisessa kuvassa esiintyvä upea tuplakantti lähellä bullia? En kehdannut topata, kun mankkajäljet eivät jatkuneet ylös asti, enkä tiennyt onko jonkun projektina.

Päivä sai arvoisensa lopetuksen kun kävimme katsastamassa viime yönä karttapaikasta onkimani kivet. kuvat kertovat enemmän. Paikka on muuten huomattavasti lähempänä Mikkeliä kuin Huris. Laitan sulle Sami koordinaatit vaikka sähköpostilla....

Share on Google Plus

About Mikko

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Sam1 kirjoitti...

On hienoutta että löytyy uusia kiviä! Pitää päästä tsekkaamaan asap. Tuplakanttireitti on Eetun avaama 6c, jonka nimeä en jaksa millään muistaa.. Ehkä Eetu muistaisi?