Märkä Unelma, 7b+

Tikkilista lyhenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään koin onnistumisen elämyksiä Märän Unelman, 7b+ kanssa. Tällä kertaa kyseinen reitti oli onneksi vain semimärkä, joten se lannistui mukavan vaivattomasti. Ensimmäinen liidiyrkkä meni kaudelle tyypilliseen tapaan hötkytessä, mutta toisella kertaa oli onneksi jo parempi fiilis. Greidin kruksi on mukava hänkkiboulderi isoilla undereilla. Käytännössä 3-5 napakampaa muuvia, mutta kaikki varsin miellyttäviä.

Päivän ei niin mukavista uutisista vastasi Paavo, jonka olkapää on Autio-Suihkosen jäljiltä varsin heikolla hapella. Onneksi nuoriherra sai kuitenkin jonkinlaista balsamia olkiinsa onsightaamalla kallion vasemmasta laidasta hienon tradin nimeltään Ässä Mix, 6. Muutenkin MTK:n tilanne näyttää tällä hetkellä hieman invalidilta. Löytyy oikuttelevaa selkää, golffarin kyynärspäätä ja yhden edustajan pää on mennyt pyörälle Savolainen puolijumala -kuntoilukilpailusta. Mutta onneksi kohta alkaa talvi ja päästään aloittamaan pitkästä aikaa kunnolla urheilun harrastaminen. Sitä ennen on ulkoiltava kiipeilyn merkeissä, kun ensi viikkokin lupaa vielä lähetyskelejä.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Talvi. Sisäkiipeilijän parasta aikaa...

minaattori kirjoitti...

Urheilulla kyllä tarkoitin itse tässä yhteydessä ihan jotain oikeaa urheilua...

Jolli kirjoitti...

no onhan se kummaa, ku kiipeilyreenin jäläkeen alakaa miettiä, meniskö ollenkaan suihkuhun, kun ei tullu eres hiki...
:-)
helevetti tuala pihalla iliman paitaa riekkumassa! pistääsit eres pipon päähäs!
:-)