Primitive, 7c+ (FA)

Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 kommenttia :

Eero MTK:N Hollolan alajaoston puheenjohtaja kirjoitti...

Onneksi olkoon. Ei häjympää. Terveisin Eero ja Anna

Mikko kirjoitti...

Loistavaa Sami!

Perkele, aina vaan hankaloituu Mikkelin matkailu. Liikaa reittejä liian monessa paikassa, joita olisi mukava päästä yrkkäilemään...

Kattokivelle olisi hieno päästä kun se on kuiva ja muutenkin Koikkis on täynnä hienoja linjoja. Huriksessa odottelee Cresciano. Toisaalta pitäis käydä antamassa pari yrkkää Tars tarkakselle ja myös lahdentien varren reitit on hienoja. Sitten on tietysti iso kasa uusia paikkoja. Mustavuorellekin on pakko päästä takaisin. Vaikeaa on!

Sam1 kirjoitti...

Kiitokset! Joo, kyllä täällä kiipeilyä riittää ja vieläpä hienoa sellaista. Monet reitit huutaa toistajaa. Ei muuta kun mestoille siis, mie lähen kyllä guidoksi!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut myös Kuopiosta! Täytyy tulla käymään. Kunhan sade loppuu ja saan heräteltyä itseni taas kiipeilyn pariin

Tiedättekö sen tunteen, kun on ollut reilusti toista viikkoa reissussa, eikä ole päässyt kiipeämään ja sitten tulee himaan ja säätiedotus lupaa sadetta koko viikoksi.........?

Paavo

minaattori kirjoitti...

Vielä kun saisi Padawanin innostumaan Tars Tarkaksen assiksen ja Neferin assiksen toisonousuista, niin vanhatkin greidit saisi vahvistuksen reitteihinsä...