MEMPHISTO JA ÖLJYPENA!

Kaatosateesta huolimatta jätkät otti ja lähti ajelemaan kohti Puumalaa ja siellä tarkempana kohteena Viljakansaari. Matkalla kuitenkin suunnitelmat muuttui johtuen siitä että mitä lähemmäs ko. mestaa päästiin niin sade vaan yltyi, mutta onneksi varapaikkana oli myös aikaisemmin spotattu luolamesta Viljakansaaren huudeilla, missä ainakin ois kuivaa.

Luolilla päästiinkin kiipeämään ja pari uutta reittiä sinne tulikin, meitsi avas ok pikkuprobleeman "Öljypena, 6A" ( nimi omistettu sille Penalle joka toi meille lisää öljyä autoon klo 07:15 jossain Ruokolahden ja Puumalan rajalla, Kiitos! ).
Sami avas kohtuu urmakkaan, todella jyrkän dynon "Memphisto Club, 7B"(kirjotinkohan oikein). Lähtöotteista, kaksi pientä listaa, loikka hyvään otteeseen. Molemmista tulossa lyhkäset video pätkät....
Kun sillä aikaa sade oli lakannut ja kunnon tuuli puhaltanut luolien lähellä olevat todella upeet kivet kuiviksi, niin käytiin vielä putsaamassa yhet linjat per äijä, mutta molemmat jäi vielä lähettämättä.
Tässä pari nopsaa kuvaa Samin putsaamasta projektista, herran mukaan linja on Todella napakka...
Share on Google Plus

About Sintti

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :