Käräytä kaveri!
En tiedä lukeeko tätä blogia kukaan muu, kuin terhakkaat työväen edustajat (ja Jarkko joka tekee omatunnottomasti töitä tuolle hirvittävälle riistofirmalle). Mutta asiaan: Lupauduin kasailemaan kiipeilylehden Spotteri-osastoa toistaiseksi ja tarvitsen tuohon meidän kaikkien elämänlaatua parantavaan työhön apuanne. Ideana on lisätä uutisointiin helpompia, mutta hienoja reittejä ympäri Suomenmaan. Toinen ajatus on tehdä kovista ja hienoista reiteistä juttua pelkän uutisen taa. Tarkoituksena on kuitenkin olla kirjoittamatta noita uutisia runonmittaan.

Eli lyhyesti. Jos ette halua uutisoida omia urotekojanne, käräyttäkää kaveri. Suomalainen sananparsihan sanoo "kel onni on, se onnen kätkeköön" ja toisaalta "Ken itsensä ylentää se alennettakoon" (taisi lipsahtaa kyllä jo ison kirjan puolelle). Joka tapauksessa, laittakaa kaikki uutiset jotka kiinnostavat itseänne, niin meikäläinen voi valita mielivaltaisesti mitkä menevät eteenpäin.

Kärypostin osoite: anttiliukkonen(at)hotmail.com

Tiivistettynä, myös Parkour-uutiset ovat kiinnostavia jos ne tulevat fontsusta. Kuvassa "Eero Virtanen Parkourin pyörteissä, Isatis Fontainebleau"
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 kommenttia :

Sam1 kirjoitti...

Kandee olla varuillaan, mie ainakin käräytän kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Käräytetään juu!
Voitte toki olla varmoja että vielä kernaammin kerron omista saavutuksistani jos joskus onnistun niitä tekemään.
Lahden salaseuralaisetkin käräytetään heti kallioiden ja kivien kuivuttua. Hymiö!
T:Eero

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy vielä tarkentaa että kyseinen "PARKOUR" suorite taitaa olla Elefantilta.
Eero

Anonyymi kirjoitti...

Myönnetään. Sateinen päivä rakkauden keväisen Pariisin kupeessa...