Sami Koponen ja Hourglass 8B!!

Sami Koponen ja eka 8B! Hourglass SDS, Västervik. @Sami/ VOEMAMEDIA
Koposen Sami pääsi setämiesten Romppainen & Ikonen mukaan Västervikiin boulderretkelle ja käytti eilen heti ensimmäisenä kokonaisena kapuilupäivänä mahdollisuuden hyödykseen. Alkupäivän kivien etsintä epiccien jälkeen herrat löysivät viimein reitin nimeltään David a Goliath, 8A. Sen Itä-Suomen lihasten lesodius selätti flash-tyylillä.

David o Goliath 8A, flash. @Sami/ VOEMAMEDIA

Juttelimme Samin kanssa lauantaina Sisuissa reitistä nimeltään Hourglass ja vaikka en ole livenä sitä koskaan nähnytkään, sanoin omana mielipiteenäni, että sen kylkeen on kirjoitettu "Sami Koponen". Pojat tämänkin reitin löysivät ja reilun puolen tunnin päästä urheilukoulun saapumiseränsä paras soturi vuosimallia 2015 sai näpytellä 27cragsiin suoritusmerkintää. Hourglass SDS, 8B. Pojat oli ajelemassa kalliolta pois, kun soittelin sinne päin onnitteluja eilen ja Herra Koponen oli itsekin hieman häkeltynyt suorituksestaan. Jos keli vain pitää, niin uskon seuraavan neljän päivän aikana uutisoinnin jatkuvan positiivisissa merkeissä. Onnittelut!

Hourglass SDS 8B. @Sami/ VOEMAMEDIA


Samiahan Sponsoroi isolla S:llä: BOULDERTEHDAS
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :