Lähetystyöntekijä Laitinen jatkaa 8cepareiden tiputtelua

Anna Laitinen  tuntuu olevan tällä hetkellä köyden päässä yhtä pitelemätön, kuin Koposen Sami bouldereilla. Neidon piti vain käväistä pari viikkoa sitten Espanjassa kuvaamassa edellinen 8c videolle, mutta puolivahingossa reissusta tipahtikin tikkilistalle myös toinen samanmoinen.Vaikka hänen elämänsä onkin aikamoista sukkulointia kiipeilyn, työn ja opiskelun välillä, niin jostain välistä löytyi hetki vastata muutamaan kysymykseen.

T-1 Full Equip 8c, Oliana. @Matty Hong


Moro. Läksit käymään pikaisella reissulla pari viikkoa sitten Olianassa. Ilmeisesti oli tarkoitus kuvata Fish-Eye? Otitko kuitenkin perinteiset extensionit lippuun, vai saitteko reitin filmille odotettua nopeammin?
Lentoja ei valitettavasti pystynyt tällä kertaa skippaamaan tai muuttamaan, koska koko porukka lähti sieltä samaan aikaan pois Sisuihin ja jenkkeihin. Reitin kuvaamisessa haastavinta oli se kun tuli odottaa sopivaa hetkeä jolloin ei vaivattaisi muita, mutta itse kuvaaminen hoidettiin sitten sopivan ajankohdan tullessa suht' sutjakkaasti :).


Sovittiin lähtiessä, että kokeilet vain muuvit johonkin napakampaan reittiin, mutta T-1 Full Equip 8c tipahti vissiin sitten kai vahingossa. Menikö se tosissaan helposti, vai joutuiko ihan tekemään töitäkin?
Kelit oli aika kehnot silloin kun sitä kokeilin, joten luulen että silloin sendissä kävi taas vähän mäihä, kun tuli sairaan hyvät kitkat ja fiilikset Mattyn hienosta lähetyksestä! Ja oli hienoa saada taas yksi eeppinen sendi, koska piti kiivetä pimeessä ja piirrellä mankkatäpliä etukäteen, jotta olisi nähnyt edes jotain valkoista jaloille. Oli myös erittäin kylmä ja niin tuulista, ettei edes ajatuksia kuullut. Täytyi siis kiivetä huppu kiinni ilman, että olisi nähnyt kunnolla. Nämä kaikki yhdessä kuitenkin saivat kuitenkin itseni zoneen joka tyhjensi mielen aika kiitettävästi. Pimeessä täytyy myös hyväksyä se ainoa ote minkä näkee jaloille ja käsille, joka pisti mut kiipeemään tavallista tehokkaammin. Kuulin pojilta myöhemmin, että meni sitten neljännellä ykrällä :) . Happy happy... aika tuuria nyt ollut...

 
Sponsoroidun atleetin arkea on olla kuvausryhmän kohteena. @Matty Hong
Minkä tyylinen reitti on kyseessä?
Todella jatkuva, tekninen krimppi pätkä, joissa kuitenkin vähän intervallin makua eli selkeästi vaikeampia pätkiä siellä sun täällä. Eli vähän sellanen tyttöjen reitti :). Tällä kertaa vähän "lyhkäsempi" pätkä, eli 35m joka sopi tämänhetkiselle kunnolle paljon paremmin, kun on Boulderliigan vuoksi täytynyt vähän runtatakki.


Matty (Hong) taisi kiivetä samana päivänä oman kovan projektinsa Papichulo 9a+ samana päivänä. Sattuiko olemaan jotenkin jumalallinen sää, vai annoitteko vain toisillenne hyvät vibat?
Jumalallinen sää ja pirun hyvät vibat! Sää meni kyllä vähän överiksi, kun tuuli niin lujaa ja piti kiivetä aika topattuna, eli kolmella- neljällä paidalla ja kahdilla housuilla :D


Minkä verran Matty joutui oma projektiaan työstämään?      
Matty lähti Papichulolle edellisen reissuni lopussa, kun saavuimme Olianaan. Harmitti kun tuli missattua Mattyn kiipeilyt kyseisellä reitillä, mutta onneksi kerkesin olemaan paikalla kun kova työ palkittiin :). Kundit vaihteli kiipeilypaikkaa myös aika tiuhaan Margalefin, Olianan, Santa Linyan ja Terradetsin väleillä, mikä ei varmasti helpottanut. Lopuksi parin viikon kehnot ja sateiset kelit pitivät Mattyn poissa reitiltä. En ole kysynyt monta päivää meni... Oheisessa linkissä Mattyn oma haastattelu Jensille.Mihinkäs reittiin sie nyt sitten ne muuvit koitit seuraavaa kertaa varten, vai onko lipuissa vielä siirron varaa?
Mielessä kävi "Mind Control, 8c/ 8c+", mutta sen loppu oli märkä. Se kuivui sitten reissun lopussa, mutta silloin kuvattiin ja ähh... Ensi kerralla sitten!!! :)  Toivottavasti Ceusesta löytyy joku hauska pätkä.


Yläfemmat vielä uudelleen, nähdään!

Kiitos! :)Anna Liinan sponsoreina/ tukijoina toimivat: Marmot, KiipeilyareenaNeidon edesottamuksia voit seurata instagramissahttps://www.instagram.com/annaliinalaitinen/
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :