Amen Break, 8b

Harvoin pääsee todistamaan näin kovaa ensinousua ja vielä hiukkasen harvemmin sellainen saadaan nauhalle. Onneksi meidän Veeti on innostunut kuvaus/ editointipuuhista kiipeilyn ohella ja Amen Break 8b saatiin nauhalle napattua.

Ensinousu on ollut tulollaan koko kauden, sillä Rami on ollut todella rautaisessa boulderkunnossa keväästä saakka ja sitä tällä reitillä tarvitaan. Kruksipätkä kolmannelta pultilta lipalle ainakin näyttää todella vaikealle ja tasaiselle ja pitää sisällään niin hienon näköisiä otteita ja muuveja, että edes vannoutunein boulderfriikki ei sitä voi alkaa disauttamaan. Jos kiipeilyuran aikana pitää valita itselleen ikuisuusprojekti, jota aikoo tästä hamaan tulevaan työstää, tuli kyseisestä reitistä itselleni sellainen. Tätä valintaa toki edesauttaa reitin hienouden ohella se mahtava ominaisuus, että reitin alkuosa ei ole käytännössä koskaan (edes keväällä) märkä.

Pidemmittä puheitta, betavideon pariin...Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :