L'Enfant Sauvage

Viitiksen rantakiven kanttiprojekti sai kokea ensinousunsa aamutuimaan.. Sloupperikiipeilyä mitä herkullisimmalla kivenlaadulla. Okei, onhan siinä pari pientä krimppiäkin...

Kantti on todella selkeä linja, mutta pari ensimmäistä muuvia ottivat aikaa aueta. Parin viime vuoden aikana oon testaillut projektia muutaman satunnaisen kerran, kunnes tänä keväänä se tuntuikin jostain syystä hyvinkin mahdolliselta. Kevään tokassa sessiossa sain tehtyä muuvit ja lähetys oli jo tuolloin hyvinkin lähellä. Kolmannessa sessiossa reitti taipui eka yrkällä. Tokalla yrkällä kiipesin sen uudestaan videolle. Jännää taas, kun tätäkin projektia on joskus pitänyt jopa vähän futuristisena. Mutta näinhän se on, että kun muuvit on kohillaan, niin reitti tuntuu helpolle. Varovasti voisin veikkailla, että tämä Villilapsi lienee 7c+/8a haarukassa. Nimessä kiteytyy mun mielestä hyvin intohimoisen bouldernistin syvin olemus.

Tässä pari kuvaa, videota sitten joskus myöhemmin kun ehtii editoimaan..
Oikean käden lähtöote
Eka sloupperi
Toka sloupperi
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :