Feet into mud, Fist to the sky

Viime syksyltä jäi kutkuttamaan Jätkänkämpän viimeinen projekti aika pahasti. Siinä oli kaksi todella vaikeaa muuvia. Eka puhdasta pikkulistoista krimppausta ja veto niistä hyvään listaan. Toka muuvi todella räyhäkäs kaksiosainen dyno, jossa heitetään ensin vasen käsi "väärään suuntaan viettävälle" sloupperille ja sitten kun svingi lähtee, niin kampustellaan oikea käsi viereen pikkulistaan. Ilman tätä vasen käsi ampuu sloupilta armotta irti... Linja on tavallaan vasemman puoleinen lähtö Betasalpaaja -reittiin. Lopussa päädytään samalle sloupille ja vika muuvi on sama molemmissa reiteissä.

Tässä muutama päivä sitten mulle aukeni tunnin pikakiikkumahis ja suuntasinkin oitis Jätkikselle mikä oli nyt ensimmäistä kertaa kuivana kokonaan kevään jäljiltä. Lämppäilyjen jälkeen kattelin projektia ja sain heti idean toiseen muuviin. Jos nostaakin jalan tuohon ylös oikealle, niin paino jäisi oikealle tasaisemmin eikä sloupperi ammu irti. No pari yrkkää ja se oli siinä. Reitistä eliminoitui toinen vaikea muuvi... Nice. Melkein muuten harmitti... Jäljellä oli kuitenkin vielä yksi tiukka muuvi, eli ensimmäinen krimppausmuuvi. No eipä kun hanuri maahan ja äheltämään. Tämän muuvin kanssa pitikin sitten kuluttaa aika melkolailla tarkkaan, että veto tarttui listaan. Kuuluisa "vika yrkkä" puri ja sain mission suoritettua aikataulussa. Alla iPhone quality tallenne reitistä. Greidi perustuu muuten puhtaasti arpaonneen.


Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 kommenttia :

BaGsiE kirjoitti...

Pistetäänpä sitten luetellen ne ensinousut joissa se perustuu johonkin muuhun. Poislukien johonkin reittiin tehdyt variaatiot, joissa on sama kruxi kuin kys. aiemmassa reitissä.

Sam1 kirjoitti...

No joo, ainahan se enemmän ja vähemmän näin on. Joskus on kuitenkin paremmin kartalla miten vaikea reitti on kun on jotain vertailupohjaa. Nyt oon päässyt kiipeämään niin vähän ettei ole mitään hajua minkälaisessa kunnossa itse on.

Niin ja jotkuthan on myös luonnostaan lahjakkaita greidauksessa. Parhaat meistä pystyy kertomaan puhelinkeskustelun perusteella, näkemättä edes reittiä miten vaikea se on :-)