Blood sucks to the East

Viime viikolla pääsin piipahtamaan uudemman kerran Backnäsissä autonhakureissulla ja sain ruksattua listalta pois Molotovin cocktailin 7b+. Mainio pikkureitti. Suosittelen ehdottomasti visiittiä vaikkapa boulderoitsijoillekin, sillä sekä tämä, että viereinen Purple Haze eivät vaadi juurikaan kestävyyttä, jos vain saa muuvit tehtyä. Molotovin muuvailu on varsin paljon suoraviivaisempaa ja dynaamisempaa kuin Purple Hazessa.

Selkä päätti ottaa itseensä autossa istumisesta, joten viikonlopun visiitti Haukkavuorelle piti sisällään muuvien testailun T. Aution klassikkoon Veri vetää itään 7c+. Olin kalliolla ekaa kertaa ja varsin vaikuttunut. Varsinkin kaikki vaikeammat kreidit näyttivät erittäin hyviltä ja kivi kompaktilta. VVI on oikein mainio reitti, varsinkin kun se on pilkottu kahteen napakampaan osioon ja välillä voi vetäistä vaikka spaaderon no hands restissä. Jolli antoi ansiokkaasti niin hyvän betan, että en malttanut odotella pidempään vaan piipahdin tänään uudemman kerran kalliolla Pöyhös Jussin kanssa. Jatkojen doggailu ei itse asiassa tuntunut kovin hyvälle, vaikka keli tänään olikin kuin johtokiipeilyyn tehty. Päätin joka tapauksessa antaa reitille mahdollisuuden antautua ja olinkin pikkuisen yllättynyt klipatessani ankkuria ekan yrkän jälkeen. Pitää toivoa kuivia kelejä vielä syksyyn, sillä aika kovasti polttelisi testailla myös muita kallion testikappaleita.

Huomenna saapuu matkahuollon kyydillä Jollin jo vuosia hehkuttelema kiillotuskone made by Motonet. Jos lihakset eivät ala palautumaan, niin kohta ainakin kiiltää nahka...
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Jolli kirjoitti...

saattaa saada kaks kärpästä yhessä sessiolla :) kalju kiilteleen ja lihat rennoks!