Lisää Koikkiksesta

SuperSiiri 7A from Antti Liukkonen on Vimeo.


Hienoa työtä on Isä-Romppainen tehnyt tämänkin kreidin kohdalla. Voi toki olla mahdollista, että kysseinen reitti ei ihan tuota 7A vaikeutta täytä, tai sitten meikäläisestä on muovautunut släbien partaveitsi. Samalla retkellä Sintti otti harjan tekevän käteen ja aukaisi SuperSiirin vasemmalle puolelle ehkä Suomen hienoimman nelosen nimeltään Even the moderates are good here. Itse mies kuvaili reittiään seuraavalla tavalla "Tuommoista reittiä kiivetessä voi hetkeksi etäisesti kokea sen harhan, että monisatametrisen tradireitin kiipeäminen voisi olla miellyttävä kokemus...".

Retkellä testailin myös toista Samin valioluomusta nimeltään Adagio. Tuokin seitsikon luomus on kyllä vaikeudessaan ainakin Itäisen Suomen helmiä. Pitkä lukotus huukin avulla oikean käden listaan ja ehkä vielä pidempi dyno toppiin. Kaupan päälle vielä messevän napakka mantteli, niin mitäpä muuta voi kiipeilyn harrastaja reitiltä pyytää? No ehkä sen, että kykenisi loikkaamaan tarpeeksi kovin, että sinne toppiin yltäisi. Not yet, but soon I´ll be the Master of Dynos (tai sitten hyväksyn sanonnan Dinos don´t Dyno).
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :