Technique is not a substitute for power

...vai onko? Itsekkin haluaisin tällaisen tekniikan.

Mahtava juttu, että Vänskä Tommin videotallennetaidot on tunnustettu maalimallakin.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ben Moon on kynäniska!

Anonyymi kirjoitti...

eikös tuo olekaan Annusen Jarmo?

Anonyymi kirjoitti...

Katohan poikaa!!

Jolli kirjoitti...

on se jarmo ON ON! ;)
pyysin niitä vähä kuvaileen muitakin ykl-juttuja, et sai tiettyjen tahojen suuta ansiosta pienemmälle :-))

Anonyymi kirjoitti...

Ollaanpas sitä niin salaperäisiä notta. Ketä niitä ja kenen suuta ja kuka on yksinhuotaja?

Jolli kirjoitti...

no eräs täällä tuntematon henkilö epäili hyvin vahvalla äänenpainolla, ettei suomesta löydy yhden käden leuanvetäjiä (paitsi toki hän). sinänsä kummaa, koska eihän toi nyt niin uskomaton suorite nykypäivänä ole.

siihen sitten loihe lausumahan, että onhan noita toki hyvinkin runsaasti esim. juuri jalon lajimme piirissä. ihan vaan kuriositeettinä ja lajiin oikeastaan hyvin vähän kuuluvana esitin tuon informaation vailla brassailun häivää.

tästä tuo epäilevä tuomas sitten edelleen nousevine ja vallan kiivaine äänenpainoineen vahvaa kommenttia heittämään ja vastaukseksi sitten pyysin jarmolta ja nallelta pari näyttöä noin alkuun. nalle veti 2½ päivän kolmannen treenin lopuksi ja hoikasta 2 sormen poketista myös.

alunperin sami h:n piti vetäistä se lähemmäs kymmenen ihan vaan näytöksi, mutta se on toistaseksi jäänyt projektin asteelle. ei vaadi oikeestaan kuin sen, että tapahtuu viitsimistä.

eli ei tossa nyt sen kummempaa kuin että meikäläinen ei vaan saanu sivuutettua jonku idiootin näennäisekspertin kommentointia, vaan piti hieman kiskoutua mukaan. se siitä.

yksinhuoltaja on yh, ei ykl :) en oo saanu montaakaan yh:ta vedettyä urani aikana :-))