Switzerland movie teaser

By Jarkko Linkosuonio

Ainakin teaser lupailee hyvää settiä. Teaserin helmeksi voisi nostaa helsinkiläistyneen boulderoinnin ja yhden käden leuanvedon harrastajan lempeääkin lempeämmän kannustuksen kanssakiipeilijän työstöyritystä spotatessa...

Young Gun Linkosuonion Vimeosta löytyy myös videotallennetta parin viikon takaisista PM-kisoista. Kohtuullisen mukavasti se pysyy lukko kunnossa vanhoilla herroillakin näköjään.

Toinen Young Gun Anthony Gullsten oli myös näemmä käynyt kränkkäämässä kosteista otteista kuumat ja tehnyt kolmannen nousun Grottabergetin Totoroon, 8A (source 8a.nu)
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 kommenttia :

Kakis kirjoitti...

Nyt meitsi on pihalla kuin lumiukko. Mihin teaseriin tässä oikein viitataan? Unohtuiko linkki vai puhutaanko sen kokoluokan lähetyksistä, että jokaisen itseään kiipeilijäksi kutsuvan pitäisi olla perillä aiheesta?

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinua höpsöä. Klikkaat "Jarkko Linkosuonio"-kohdasta.

Kakis kirjoitti...

No niinpä tietysti. Erehdyin klikkailemaan vaan tota "Switzerland movie teaser" -linkkiä moneen kertaan ja ihmettelin, että miksi ei toimi eikä muitakaan järkeviä linkkejä ollut näköpiirissä.