Toinen Young Gun ja Deep Throat 8B

Huhtikorven nuorukaiskaksikon vantterampi osapuoli, elikkäs Kuutti on vahvassa nousukunnossa ja skippaa ilmeisimminkin PM-kilpailut ulkokiipeilyn vuoksi (ei välttämättä huono valinta). Herra lähetti Magic Woodista klassikkoelokuvan mukaan nimetyn kattoklassikko Deep Throatin 8B. Onnittelut kovasta suorituksesta!
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

kertoisitko lisää tästä elokuvasta.

Anonyymi kirjoitti...

Itse en kyseistä teosta ole nähnyt, mutta ilmeisimminkin kyseessä on jonkinlainen urheiluelokuva? Metallityöväenliiton pikkujouluissa sitä kuulemma katsotaan joka vuosi pikkujouluaikaan viideotykillä...

Jolli kirjoitti...

Mä uskon, että kyseessä on kuitenkin joku USA:n sijoittuva poliittis-lainopillinen Neil Grishamin kirjan filmatisointi. Deep throathan viittaa slangikielellä salaisiin tiedonantajiin. En nyt mitään muita merkityksiä osaa edes ollenkaan kuvitella mokomalle... Neilin veli Johnhan on muuten aika kova kiipijä.

BaGsiE kirjoitti...

Tuntuupa että kyseessä on suurikin kultuuritapaus ja auko sivistyksessäni. Ehdotanpa sitä tyttöystävälle seuraavan elokuvaillan ohjelmaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin no, esim tyttöystäviin tuo sanonta usein liitetäänkin. Deep throat tarkoittaa seksin yhteydessä meinaan suuseksiä, jossa nainen (tai mies) ottaa koko peniksen juuriaan myöten suuhunsa tai itseasiassa kurkkuunsa...