Kausi avattu myös Koikkiksessa

Pari pikaista visiittiä Koikkikseen tuottivat kaksi uutta reittiä ja toiset kaksi istarilisäystä vanhoihin klassikoihin. Varmasti hienoin näistä on "Vartiotornin" vasemmalle puolelle syntynyt "Pihkasilmä Kaarnakorva". Linja tuli bongattua heti ekalla Koikkiksen visiitillä jo pari vuotta sitten, mutta silloin ongelmaksi koitui seinälle pääseminen. Nyt lähtöotteet kuitenkin löytyivät ja ensinousukin saatiin aikaan. Vaikeudesta ei taas kerran miulla ole hirveän selkeää käsitystä, kun lähetys tuntui sinänsä helpolta. Heitetään arvalla vaikka 7b. Toivottavasti joku saapuu pian paikalle toistamaan tämän slouppiskanttipaukutuksen ***.

Toinen uusi tuttavuus on niin ikään jo kauan sitten putsattu linja, släbi pääalueella laavun vieressä. Tätä on tullut yrkättyä muutaman kerran menneinä vuosina, mutta vasemman käden krimppi on ollut aina märkä (niin kuin nytkin) ja lämpöä on ollut melko runsaasti, joten lähetys on jäänyt haaveeksi. Nyt kuitenkin lähetys tuli ja linja sai nimen "Super-Siiri" ja vaikeutta olkoon sillä 7a:n verran.

Kaksi vanhaa reittiä täydentyi istiksillä. Hieno hänkkikanttikruisailu "Vimosen päälle" sai realassiksen ja vaikeus päivittyi 6c:ksi. Jo edellä mainittuun tasapainoilukanttiin "Vartiotorni" lisättiin pari muuvia, alkaen kannikka maasta ja greidiksi läsähti 6b.

Toimitus pahoittelee audiovisuaalisen materiaalin puutetta.

Hienoja reittejä, eiku kränkkäämään!
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :