VAPPU 2008
Wihdoin ja Wiimein... Tässäpä väläyksiä siitä kuinka viime vuonna vietettiin työväen juhlaa Ahvenanmaalla.
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 kommenttia :

Kakis kirjoitti...

Hyvää settiä! Kiitos, Sami!

Sam1 kirjoitti...

Eipä kestä, mukavaa jos setti oli hyvää!

Tosiaan "Pieni" mäjäys videota on vielä tulossa, nimittäin noin 45min. paketti Etelä-Savon kuumimmista bloceista on editointipöydällä... Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä hommasta ihan DVD, mutta nyt näyttää siltä, että tyrkkään koko hutun nettiin kun saan kursittua sen edes jotenkin kasaan :)

illuminator kirjoitti...

Aivan upeaa, sekä tämä että tuleva!! Myös wappusession musiikkivalinnasta kiitosta, johan sitä rekeen renkutusta on kuultu riittämiin.

Anonyymi kirjoitti...

Joku on tyrkännyt videolinkin UKbouldering sivuille.

http://ukbouldering.com/board/index.php/topic,4073.1400.html

Palaute keskittyy musiikin arviointiin ja hiustyyleihin. Musiikin pitäisi vissiin olla tyyliä Dosage. Hiustyylin arvostelusta loukkaannuin niin, että menee varmaan itkeskellessä ensi viikkokin.

Antti, miten se juttu siitä kun ne ovat maailman ruminta kansaa ja mistä se johtuikaan?

Paavo

Sam1 kirjoitti...

Joo, noista musiikkivalinnoista sen verran, että pidän periaatteena käyttää kaikissa videotekeleissäni vähän undergroundimpaa kamaa. Pääasiassa jotain omaa tai kavereitten tekemää teostovapaata demobändien musaa. Tosin noista vappusessiomusiikeista kaksi bändiä on nyttemmin signattu, yksi kuopattu ja yksi on enemmän tai vähemmän aktiivinen projektibändi... Pidän henkilökohtaisesti tätä kuitenkin eräänlaisena arvona ja en halua lähteä laittamaan taustalle esim. Cypress Hilliä, vaikka toki vesibongin ääni onkin tosi coolia kuultavaa...

Tuohon hiusmuotihommaan mie yhdyn kyllä täysin. Ainakin se yks pitkätukkahippi sais mennä parturiin!