Näe ja koe Saimaa 16 tunnissaMTK:n urheilijakiipeilijäosasto, eli iso-A ja egoltaan lähes yhtä iso-A hankkivat eilen vasun täydeltä muistoja elämän arkkuun ja polkaisivat eilen Saimaan ympäri. Matkaa kertyi 284km ja aikaa kului 16h, taukoineen. Toki Iso-A, eli Sintti kyllä suoritti Real Assiksen ja lisäsi reissuun yhteensä 8km polkaistessaan aamulla meille ja illalla pois. Retki oli kokonaisuudessaan helpompi kuin odotimme ja fyysisiä vaurioita ei saatu kuin jonkin verran takalistoon. Tästäkin ongelmasta selvittäneen ihmevoide Bebanthenilla ja kyseiset vammat tuskin kroonistuvat.

Muonapuoli kyseisenlaisella retkellä on ehkä suurin kysymysmerkki ja totesimmekin, että puolivälissä syöty runsas kanapullapitoinen ateria oli oikeastaan retken ainoa failure -osaston suoritus. Mukana kannettujen lisäravinteiden (geelit, patukat ja urheilujuomat) vaikutus elimistöön onkin taattua kamaa ja siteeraankin kaukon Kirsiä Ahvenanmaan reissulta vapun tienoilla: "Jos pääsen syksyllä opiskelemaan, niin voinko tehdä tutkimuksen MTK:n jäsenistöllä.? Tutkimusongelmana olisi, onko niillä jotain potiivista vaikutusta laksatiivisten vaikutusten ohella?"

Joka tapauksessa suosittelemme kyseistä retkeä kaikille, joita kiinnostaa kokeilla joskus hieman omia rajojaan, eikä vain käpertyä sohvan nurkkaan muumilimsapullon kera. Toki mukavaa on sekin ihmiselle.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kova juttu!
Hienoa posset ja onnea molemmille A:ille
Eero