Linkkivinkki - L´Etranger, 85 days in Font

Kysseessä on siis ilmainen filmi, jonka voi ladata osoitteesta: http://www.unclesomebody.com/blog/

Itsellä toki lataus kestänyt jo kolme tuntia ja jäljellä vielä toiset kolme. Leffaa on toki jo kehuttu aikappas paljon, eli uskon leffan olevan lataamisen arvoinen.

Koska esim. 8a ei nykyään uutisoi kovia suoritteita, niin säästän teitä muita kahlaamasta kaikkia internet-sivustoja. Nallen tekemisistä Rocklandseilla ei paljon näköjään betaa löydy, mutta Tony Lamiche on ainakin tehnyt toiston alueen ehkä kovimpaan greidiin Amandala,8C. Myös Paul Robinson oli kysseisen greidin lähettänyt eilen. Lisäksi tämä nuorimies oli lähettänyt ainakin Madiban,8B+ ja tukun 8 bemareita. Lisää nuoren miehen telosista hänen blogissaan.

Toivotaaan, että joku infoilee Nallenkin tekemisistä, vaikka jenkkipossejen mielestä Etelä-Afrikassa on helpompaa kiivetä 8C, kuin löytää internetyhteys.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

minaattori kirjoitti...

Latausaika 6h 37min, it´s worth it. Kerkesin katsomaan vasta ekat kymmenen minuuttia, mutta kyseessä on Kiipeilyleffa. Ei löpinöitä ja kiljunjuontia, vaan kiipeilyä. Mahtava juttu ja varsin ponteva posse pääosassa...