Crag X

Tänään MTK:n viikonlopun viralliseksi vierailukohteeksi valittiin Hinkkasen Mikan Crag X Savonlinnan kupeesta. Vierailijoina minä ja Sintti. Itse olinkin käynyt paikanpäällä jo viikko sitten Paavon kanssa, jolloin onnistuin kiipeämään reitin Potemkin 7a, tyylillä flash. Silloin haastoin myös Vertigo -nimisen 7b greidisen reitin onsight -tyyliin, mutta tuo yritys päätyi tuolloin putoamiseen kruksista. Tänään tuokin varsin hieno reitti kellistyi ja Sinttikin lähetti "Kuka Murhasi Harryn", 6b+ toisella yrittämällä. Flash -yritys päättyi kruksin jälkeen valitettavan lähellä ketjua pieneen epäuskoon, tai sen puutteeseen.

Kallion profiili on varsin hänkkäävä ja reitit varin laadukkaita. Kunhan Mika ja Joensuun posset kiipeävät projektinsa pois, kallio nähnee päivänvalon julkisyhteisöille. Varsinkin projektit ovat Suomen mittakaavalla erittäin hienon (ja vaikean) näköisiä.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :