Toms Diner, 7C

Nuori Romppainen on elämänsä iskussa ja kävi toistamassa Master Hinkkasen avaaman uljaan slouppiskanti "Toms Diner". Herra Hinkkanen greidi reitille oli 7B+, mutta tavoillee uskollisena Sami nokitti plussalla ja arvioi vaikeuden olevan ennemminkin 7C.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 kommenttia :

Sam1 kirjoitti...

Joo, sitä kato täytyy egoilla ja koettaa saaha ees jotain hyviä tikkejä... Affikseltahan ei niitä paljoa tullut, kun downgreidasin kaikki reitit kirjaimella tai parilla...

ändi kirjoitti...

Ja tuosta lähetyksestähän on olemassa myös pokkarilla otettu videopätkä, jota tuskin tullaan ainakaan hetkeen näkemään...johtuen meikäläisen ylivertaisista atk taidoista, pahoittelen. Mutta uskokaa pois olen yrittänyt, ei vaa lähe ni ei lähe. Nii ja sanotaan nyt vielä että kyseisen herran elikkäs Samin kanssa kävästiin keskiviikkona Savonlinnan huudeilla ja tällä kertaa herran tähtäimessä oli Tricontinental (kirjotinkohan oikeen) 7c+. Jos meillä ois ollu 30min enemmän aikaa ni siitäki ois melkovarmaa tikki tullu, viimesellä yrkällä nimittäin herra otti ja putos toppi otteilta.

Eero MTK:N Hollolan alajaoston puheenjohtaja kirjoitti...

Salute from Hollola!
Hieno suoritus. Kysymys herääkin... voiko lihas kehittyä loputtomasti? Kiitokset tässä samalla koko työväen posselle... tai siis posseille, että blogissa pyörii jatkuvasti uutta luettavaa ja katseltavaa. Päivitykiä paukkuu tiuhempaan kuin Sloupissa.