Pikkarit?

Oisko kellään kiinnostusta MTKn pikkareihin? Voidaan siis teettää MTK -painatuksella pikkupöksyjä tahi sitten pitää myös pikkujoulut. Paikkahan olisi luonnollisesti Mikkeli ja mukaan voisi liittää vaikka kipuilusetit, jonka jälkeen ravintoa sekä sielulle että ruumiille. Waz ap? Laittakaa ehdotuksia kommentteihin!
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 kommenttia :

Mikko kirjoitti...

Jees, savun paikalle jos päivä sattuu sopimaan. Olen siellä suunnalla ainakin joulukuun toka vkl...

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko Mikkelin karjut menossa lauantaina Jyväskylään kisoihin? Itse olen Kuopiossa ja jos ei muuta ilmaannu niin mikä ettei??

Ollaan tulossa Mikkelin suunnalle itsenäisyyspäivän aikoihin, voitaisiin treenata porukalla? Tai jos pikkujoulut sattuu kohdalle niin on ainakin noita jälkipelejä tullut treenattua (oululaiset on siinä lajissa erityisen vahvoja)

Paavo

Sam1 kirjoitti...

No täällähän on jätkät niin paketissa että Jyskälän kisat jää valitettavasti väliin. Ois kyllä kiinnostanu...

Ei muuta kun laitellaan itsarina treenit tahi ees jotku hipat pystyyn. Hiihtämään voidaan lähteä ainakin ;)

Jäbä oli pärjänny hyvin Oulun skabailuissa (ainakin niissä a-finaaleissa, b-osaston tuloksia ei oo vielä tullu julki). Onnittelut täältä suunnasta!

Sam1 kirjoitti...

Ai niin ja lähehän kuule Paavo siekin vaan Affikselle keväällä meijän kans!

Anonyymi kirjoitti...

Vai on sällit paketissa. Suosittelen viikon sairaalareissua ja leikkaushaavaa vatsanseudulle, ei mene ylikuntoon. Saapi nähdä mitä keväällä, kiitoksia kutsusta. Joku köysihommakin olisi ihan jees?

Kannattaa ottaa strandvilla, oltiin viime keväänä sellaisessa. Halpaa, jos on porukkaa.

-P