Ei ihan niin hyvä syksy...

Tämä syksy ei kieltämättä ole ollut paras mahdollinen, niin kelien kuin muidenkaan kiipeilyyn vaikuttavien seikkojen suhteen. On jo uutinen sinänsä että MTK:n edustusta nähtiin viikonloppuna kivillä. Jokaisella sällillä on ollut enemmän tai vähemmän muita elämän kiireitä joiden takia ne harvatkin hyvät syyspäivät ovat jääneet välistä kiipeilyn suhteen. Myös erilaiset fyysiset ongelmat ovat päässeet nakertamaan motivaatiota; ei ole kivaa kiivetä kun täytyy aina miettiä että "mitä reittiä pystyn yrkkäämään kun vasen ranne, oikean käden pikkurilli sekä oikean jalan polvi reistailee"... Vielä kun ottaa huomioon sen tosiseikan että yrkättävien reittien on oltava mieluusti oman suorituskyvyn ylärajoilla jotta hommassa säilyy tietty viehätys, ovat mahdollisuudet usein melko vähissä... Tosin tässä vaiheessa alkaa olla ihan sama; kunhan pääsee kiipeämään.

Eilen nuhtaantunut ja lihavaksi itsensä tunteva porukkamme (Romppainen, Liukkonen, Siivonen) suuntasi kokkansa kohti Jyväskylän Luolavuorta. Ajatuksissa hiipi vahva epäilys sateesta, mutta kuinka ollakaan: kivet olivat miltei kuivia! Mitään suurellista ei reissulla tosiaankaan tapahtunut, mutta pääasia oli että joka jätkä pääsi puristamaan kiveä. Kiivettiin useampia loistoreittejä joista mainittakoon: Entti 6b, Let´s Get It On 7b sekä Syvät uurteet 7a. Myös Vihreä lohikäärme 7a ansaitsee vilpittömät kehut, vaikkakin se jäi jostain syystä meidän porukoilta tällä kertaa tikkaamatta... Kaiken kurjuuden keskeltä pystyn kuitenkin lausumaan positiivisia sanoja Luoliksesta. Mahtava paikka, MTK suosittelee!


"Sintti ja ystävänsä Entti"
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :