VIDEO ARVOSTELU

Lue tästä Hollolan Ässän video arvostelu:
MTK:n roadtrip Vaasaan huhtikuussa 2007.

Videon punainen lanka kulminoitui Paten alkurepliikeissä. Kuten niin usein aikaisemmillakin reisuilla ensikommentit ja tavoitteet osallistujille asettaa itseoikeutetusti Iso A. Kuvaus ja leikkaus toimi hienosti musiikin kanssa yhteen. Hidastukset ja nopeutukset (on varmaan joku hifimpikin termi) vaikuttivat ammattilaisen työltä. Musiikki sinällään oli mielestäni hieman turhan tymäkkää rytkettä näin keski-ikäiseen makuun. Tai oikeammin olen totuttanut itseni reggae tyyliseen jammailuun silloin kun oikein fiilistelen kiipeilyn suhteen. Tärkein asia eli greidit oli selkeästi esillä ja täydensivät katselunautinnon. Greidien esille tuonti helpottaa katsojaa samaistumaan kiipeiijän suoritteesen ja puristavaan ilmeeseen kruksi kohdissa.
Hyvää tarjontaa olivat myös tiukkojen greidien työstämis pätkät. Näinhän se todellisuudessa menee ettei kaikkea pääse mitä tikkilistalla on.
Näillä pojillahan lihasmassaa piisaa ja kun nahkakin on nyljetty kevääksi pois on lihasten leikki varsin mieltä herkistävää katsottavaa.
Sen sijaan Hollolassa paheksuttiin ja katsottiin varsin karsaasti kiipeilijöiden kalvakan valkeita ylävartaloita. Tästä video saa rankimmat miinuspisteensä. Alkukevät ei ole mikään tekosyy tuollaiseen kelmeyteen HYI S.........A. Koska paidat ei pysy päällä (mikä tietysti on suotavaa) niin kierikää vaikka mudassa tai hankkikaa ruiskurusketus. Filmihän tuossa valottuu!
Kaikenkaikkiaan totean pätkän varsin katsottavaksi ja suosittelen sitä lyhyen kestonsa vuoksi tykittämään repeatilla joka ilta ainakin Salkkareiden ajan.
Tässä vielä jotain numeraalisesti:
Kuvaus 7b
Leikkaus ja tehosteet 7b+/7c
Musiikki 6a (Mikkelissä 5c)
Greidit 6a-7b
Ylävartaloiden väri VEE tai ainaskin ni semi VEE

GREIDILLÄ ON VÄLIÄ!
Share on Google Plus

About Eero

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Sam1 kirjoitti...

Nyt täytyy kyllä myöntää että tämä juttu hymyilytti erityisen paljon. Pakko olis väsätä äkkiä uusi video jotta saisi taas lähettää sen arvioitavaksi Hollolaan. Tai sitten niinkuin Sintti sanoi, että tekisi mieli kirjoittaa arvostelu tästä arvostelusta.

Kiitos Eero!