Perussuoritus maestrolle!

Torstaina 9.8. piipahdettiin MTK:n Maestron elikkäs Pate Mustajärven aka Antti Liukkosen sekä rallikuski Konstantinos akropoliksen(=Konsta) kanssa Halssimmanpojanvuoressa Jyväskylässä. Kuumasta lähmyräkelistä huolimatta muutamien reittien alaosat jäivät sen verran puuston varjoon että otteet olivat yllättävän miellyttävät vallitseviin olosuhteisiin nähden. Antti liidasi pari linjaa perin helpon näköisesti ( Rockpastori, 6c+ onsight ja Piinaan directi versio n. 7a/7a+ oli Antin arvio ).

Meikäläinen ja Konsta tyydyttiin tälläkertaa roikkumaan yk:ssä, mikä sinänsä oli hyvä ratkaisu ainakin omalta kohdaltani. Oma kiipeilyni (jos sitä nyt voi kiipeilyksi kutsua) oli kyllä hirveintä mitä olen vähäänaikaan esittänyt. Mahtava juttu kun molemmat kädet on kahvoilla ja nostat jalkaa noin polven korkeudella olevalle hyllylle ja huomaat täriseväsi niin että kallio murenee (ja kaikki tämä siis yk:ssä).
Konstantin puolestaan sai kyllä tehtyä ihan hyvän ehjän suorituksen.

Täytynee koittaa hankkia äkkiä jonkinlainen kamera, ni saa jotain väriä näihin omiin juttuihin.

-ändi-
Share on Google Plus

About Sintti

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :