Hei MTK:n Karpaasit.
Joensuun lähettiläs on taas pitkän tauon jälkeen kiipeämässä seinälle ja ehkä lähitulevaisuudessa jo kivillekin. Greideistä sanottakoon sen verran, että koville otti ja aiemmin ainakin vitosen bouldereita kiivenneenä arvioisin PalloiluKeitaan Sisäseiniä sikiksellä -reitin greidiksi hikinen+.
Täällä Pohjois-Karjalassa on aikamoista ihmettelyä aiheuttanut allekirjoittaneessa monipuoliset mahdollisuudet sisäharjoitteluun, joista kuvissa näkyvässä Keitaan luolassa, Areenan seinällä, sekä ymmärtääkseni parissa muussakin paikassa alkaa syksyllä Karelian kiipeilijöille omat ilimaiset harjoitusvuorot.
Saapa nähdä meneekö homma ihan näpertelyksi ja seinäprofiilien ihailuksi. Tuttu ja turvallinen jäähallin seinistö ja Giro-kuulien kolkko kalke jää varmasti muistoihin parhaana reenipaikkana ikänä. Muutoin elämä täällä Idässä on lähtenyt rullaamaan mallikkaasti, töissä on heleppoa entiseen verrattuna, joten luultavasti aikaa kiipeilylle jää aiempaa enemmän. Samat vanhat lonkka, olkapää ja polvi onneksi vaivaavat, joten on ainakin joku syy kehnoihin kiipeilysuorituksiin. Ei tämän enempää tällä erää. Palaan asiaan, kunhan suoritukset kovenevat.

ps. Kaikki MTK:n pojat ja miehet ovat lämpimästi tervetulleita luokseni yöpymään, jos päätätte lähteä esimerkiksi Pasin hurjia boulderongelmia ratkomaan.

MarkoN.
Share on Google Plus

About MarkoN

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :