MTK:n sporttipellet ja trädipellet Havukalliolla

MTK:n posse tai siis posset käväisivät Lahden-Hollolan alueella viime viikonloppuna mittelemässä voimiaan mm. golfin ja keilailun sekä esteradan, että suo-uinnin merkeissä. "Hyvin" nukutun yön jälkeen oli vuorossa kiipeilyä Havusemmanpojan kalliolla. MTK:n nestori Iso A innostui vallan humaaviin träd suoritteisiin ja liidaili mm. Helikeiju 7:n ja kotkanpesä 6+:n. Antti olisi saitannut vielä maailmanlopun ravintolan mutta jätti sen seuraavaan kertaan, koska oli sunnuntaina traditional way tuulella. Myös nuorehko Badavan Sami otti Havukalliosta kuumat ja onsaittasi Antti Inkisen avaaman Doctor Dedovedren (tämä oli reitin työstönimi mutta saattaa jäädä lopulliseksi) 6b/6b+:n. Dedovedre suoritteen jälkeen Sami flässäsi Haloo 7a:n. Huimailu tuulella ollut Sami tuikkasi vielä Porahakaihottuman 6c onsight.
Näyttää uhkaavasti siltä, että kiipeilyn harjoittelu esim bouldereilla on jäämässä vähempi arvoiseksi MTK:n keskuudessa ja oikea kiipeily kuten kallio ja vuorikiipeily ottavat tulevaisuudessa vankkaa jalansijaa.
Jos joku kertoo harrastavansa kiipeilyä on oikeutettua kysyä heneltä välittömästi "KUINKAS KORKEALLE OLET KIIVENNYT?"
Share on Google Plus

About Eero

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

"Jos joku kertoo harrastavansa kiipeilyä on oikeutettua kysyä heneltä välittömästi "KUINKAS KORKEALLE OLET KIIVENNYT?"

Juuri näin! HEH!

jarkko kirjoitti...

Mites kun Helsingin alajaoston mielenkiinto ajoittain kohdistuu sivuttaissiirtymiin, saako silloin sanoa, kuinka pitkälle on kiivennyt? Metri kuin metri?

Sam1 kirjoitti...

Ei kyllä mää lähtisin sanomaan että korkeus on se millä mies arvonsa ansaitsee. Pakko itekin alkaa miettiä vaikka Haltin vaellusta syksylle että saa tikkilistaan ees jotain metrejä. Kyllähän nää alle kilometrin pyllistykset alkaa olla nähty...

Eero MTK:N Hollolan alajaoston puheenjohtaja kirjoitti...

Unohtui tuosta jutusta ja sen greideistä että eihän Havulla kiivetty yhtään Mikkelin seiskaa, Vaikeimmat korkeintaan 6b Mikkelissä.

Sam1 kirjoitti...

Noh-noh!! Muistappa siellä että greidi on jumala. Ei sitä sovi lähteä pilkkaamaan. Kyllähän sitä seiskat seiskaksi vaan tikattiin. Kato kun työllä ja vaivalla saa kiipeilypäiväkirjaan edes jotain merkintöjä tällekin kesälle... (Kesällä aurinko lillittää ja lällittää otteet kuumaksi eikä kiipeily kulje toivotulla tavalla Toim. huom.)

Anonyymi kirjoitti...

Greidit greidinä!
Onhan nuo Havun greidit toki monessa liemessä keitetty joten tikit ylös aivan normaalisti. Se vaan täytyy huomauttaa ettei täällä Hollolassa olla osattu tehdä niin ihmeellisiä muuveja kuin mitä Antti on pungertanut sinne Mikkeliin... Voisiko Antti kommentoida miksi ne Mikkelin greidit menee niin erikoisilla muuveilla.
-Eero-