Herra Koposen visiitti Savoon

Joensuun nuori voimanpesä Sami Koponen on uhonnut saapuvansa Savon sydämmeen jo pidemmän aikaa ja viimein ajokortin hankinnan myötä saapuminen mahdollistuikin. Lämpötila ei näin heinäkuussa boulderointia silmällä pitäen ehkä ole ihan optimistisimmillaan, mutta sen minkä kitkassa häviää, sen voimassa voittaa.

Oma aikataulu ei kiipeilyiden suhteen sattunut ihan vimoisen päälle, mutta onneksi ehdittiin nuorukaiselle edes pääalueet ja hienoimmat probleemat näyttää ja osa jopa videoida. Itse arvostan suuresti sekä Samin, että herran kilpakaverin Pamun asennetta ja intoa kiipeilyyn. Virtaa riittää ja touhua on mukava seurata rinnalla eläen. Kun Sami viimeisillä nahkan rippeillä lähetti Työväen boulderin illan viiletessä, palasi mieleen taasen kerran se tosiasia, että vaikka reittien kiipeäminen on mahtavaa, on toisenkin onnistuminen lähes yhtä palkitsevaa.

Linkkinä Veetin kuvailemaa todistusaineistoa karjalaisen lähetystyöntekijän suoritteista.

Koposen kiipeilyt 2 from Antti Liukkonen on Vimeo.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.