40 Vee 7 Cee by John


Nyt se on muuttunut lihaksi (laatulihaksi)/. Vuonna 2006 lanseerattu projektinimike Nelkytvee Seiskacee / Viiskytvee tai ainaski ni Semivee on ensimmäisen sankarin osalta paketissa. Hurissalon Toinen linja 7C/7C+ antautui Johnille elokuussa.
Herra kertoi tapauksesta omaan tyypilliseen tapaansa vasta erikseen kysyttäessä. Monelle läheisellekin kaverille taitaa tieto tulla vasta tämän bloggauksen kautta.
Jotensakkin näin John kertoi:
"Elokuun 10. päivänä työpäivän jälkeen pakkasin videokameran ja kiipeilyvarusteet golfin peräkonttiin ja suuntasin keulan kohti Hurissaloa. Ajomatkaa on noin 200km ja perillä roudasin bädit ja muut releet suoraan reitin alle. Kunnon lämppäilyt ja neljännellä yrkällä lähetys onnistui. Kamat takaisin autoon ja kotimatkalle illan jo pimetessä. Kyllä helpotti!"
ISOT ONNITTELUT!

Projektissa ovat mukana ainakin:
John / DONE
Liukkos Prana / edessä vuonna 2014
Romppaisen Seimai / kaukana edessä
Inkisen Antti / edessä 2014
allekirjoittanut / edessä 2015 (ehkä suosiolla 2025, ni ainaski ni semivee)


Linkki videoon
John lähettää Toisen linjan
Share on Google Plus

About Eero

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 kommenttia :

minaattori kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
minaattori kirjoitti...

Huojennus oli kova, varsinkin kun lähetys keväällä jäi toppi-miikaksi. Itselläkin on kova paine säästää seiska cepareita vuoteen 2014. Saminkin pitää olla tarkkana, että tulevaisuuteen jää jotain kiivettävää, jotta tikkimerkintää ei tarvitse hakea ulkomailta.

Ei muuta kuin leuka rintaan ja hakemaan elämyksiä treenin merkeistä. Elämys se on epäonnistumisen elämyskin sanoi Virta-Eero aikoinaan. Joskus jopa voimakkaampi, kuin onnistumisen vastaava...

Eero kirjoitti...

Jos ei seiska cepareita enää ole jäljellä niin onneksi viiskymppisnä voi kiivetä Ahma Petterin:)

Sam1 kirjoitti...

John on kyllä kova jätkä. Eka hyväksytty merkintä kerhon kirjoihin ja kansiin. Respect. Saisiko siitä muuten plussan, pullakahvit vai mitä, jos 40v 7c merkintä on vielä ensinousu? Yks kovimmista haasteista on muuten säilyttää edes joku raaja ehjänä nelikymppiseksi saakka, että pystyy hinaamaan ittensä jonku murkulan päälle. Ei oikeen hyvältä näytä, kun joka vuosi menettää kropastaan jonkun kriittisen palikan. No, kyllähän ne kovatkin pojat urheilee paikat puudutettuina..

Eero kirjoitti...

Minä ainakin tarjoan pullakahvit.
Ensinousu 7C on tietenkin oltava kohtalaisen konsensuksen hyväksymä saman vuoden kuluessa. Olisi nimittäin harmi jos kävisi esimerkiksi niin että reitti saisi huiman suosion seuraavana vuonna ja todettaisiin selkeäksi 8A greidiksi. Siispä kannattaa kiivetä mahdollisimman solidia 7Ceparia muutama reitti ja avata 2-3 uutta:)