Tarzan Bundolo!

Tarzan Bundolo! 7c from Antti Liukkonen on Vimeo.VAROITUS: Videotallenne voi sisältää materiaalia, joka aiheuttaa omatunnontuskia onsight-suoritetta tehdessä.

Jatketaan nyt tällä viime kesän viideointien purulla. Tarzan Bundolo, 7c. Yksi Karjalan helmistä, made by ei enää ihan nuori, mutta mieleltään toisinaan viriili J.Olli. Hienoa kiipeilyä, herkkää ja paikoittain kuitenkin voimallista.

Tänään tilattuna liput ensi kesäksi softien kreidien luvattuun maahan Kreikan Kalymnokselle. Tai softien ja softien, kannattaa mennä sinne kesällä niin tuntuu siltä että on kreidiinsä saanut tehdä työtäkin. Kyynärpää on siinä jamassa, että kiipeilytreeniä ei oikein voi tehdä. Mutta ei huolta huomisesta. Viime talvenakin luotin vanhan kansan viisauksiin ja korvasin kiipeilytreenit hiihdolla. Tonnin hihdolla pääsi viime kesäksi mukavasti about 7c kondikseen, joten jos nyt nokittaa vaikka 500km luulisi 8apareiden aukeavan ;)

Viime kesänä en lähtenyt reittejä juurikaan työstämään, joten ensi kesäksi sen voisi otta uudestaan missioksi. Tätä lupausta helpottaa se, että lähimmän 150km sisältä onkin tullut melko lailla helpolla tipahtavat reitit jo tullut kiivettyä. Vaikeampia löytyykin sitä hienommassa mittakaavassa: Wild Side, Kultakanta- ja kuume, Kivifetissi, Mercatorin projektio, Mestari Globulus... Baby Gymiltäkin otin pari kertaa pataan, joten ehkä sitä voisi käydä pyllistelemässä keväällä, josko vain opettelisi ensin dynoamaan.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 kommenttia :

pasi kirjoitti...

ootko kokeillu power ballii vaivoihin? ite sain ojennukseen kolffi kyynärspään ja tenniskyynärän!!

minaattori kirjoitti...

Lienee otettava ballssit kouraan ja vatkattava. Minkäslaisella setillä sie sitä pyörittelit: joka päivä, miten pitkään kerrallaan...?

pasi kirjoitti...

joka päivä viis minuuttii ihan pienillä kierroksilla vajaa pari viikkoo.

Jolli kirjoitti...

hieno vireo :)

mä suosittelisin pallien vatkaamisen lisäksi trigger-piste -juttuja, sitä täristintä ja kevyttä aktiivista puuhaa. hierookin voi, mutta lihasta, ei sitä kipupistettä.