Jack Sparrow (7c) fa

THE kattoprobleeman projektoinnin lomassa sain väsättyä sen viereiseen linjaan ensinousun. Linja ei vaikuttanut alun alkaen ollenkaan näin vaikealta, mitä se sitten tuntui olevan... Ei ainuttakaan vaikeaa muuvia, mutta jostain kumman syystä tipuin aina vertikaaliosuuden pystylistasta tai sen jälkeen suoritettavasta jalan päälle menosta. Eipä siis ole tuosta vaikeudesta mitään hajua (ylläri), varsinkaan kun ei ole lähiaikoina päässyt hirveästi kiipeämään. Hieno linja ja hauskat muuvit. Onneksi myös THE kattoprojektin muuvit vihdoin alkoivat aukeamaan ja ehkä tässä vielä ehtii ottaa jonkun yrkänkin ennen lumien tuloa...

Alla videonpätkä Jackistä. By the way, on muuten jotenkin rassaavaa ja hankalaa puuhaa tuo oman kapuilun kuvaaminen :-)

Ai niin ja kyllähän tuota Matilanjokea voi ainakin lähikaupungin pojille suositella: http://27crags.com/crags/matilanjoki. Potentiaalia on vielä jonkin verran jäljellä ja avattuja reittejä ehkä reilu kymmenkunta väliltä 3-7c.

Jack Sparrow (7c) from Sam1 on Vimeo.

Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :