Affenanmaan kuvasia ja kuulumisia

MTK:n nuorisojaoston kuulumiset on selitetty valtionkahleilla. Kiipeily on syssyllä jääny pienemälle, mutta onneksi oheisliikunta valtion tarjoamilla puitteilla (sisällyttänyt myös soutua) on pitänyt kuntoa sen verran yllä, että ei kiipeilykunto ole heikkenemään päässyt. Painonhallinta on helppoa, kun et itse päätä mitä syöt. Mitä muuta? Ei juuri ihmeempiä.

Halvoilla junamatkoilla on kyennyt aktivoitumaan kuvien kanssa, joten tässä edelliskevään Affiksen kuvasia. HUOM! Kuvakansio epäkunnossa!

Kiipeilyrikkaat syksyn jatkot!
Share on Google Plus

About Konsta

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 kommenttia :

Sam1 kirjoitti...

No olipas mukavannäköisiä kuvia! ..Ja tuosta inttimeiningistäkin sait revittyä irti positiivisia puolia, mikä on saavutus sinänsä. Elikkäs ei muuta kun hernarit ja pannarit tulille kotonakin joka ukko!

minaattori kirjoitti...

Kuvat olivat kyllä hyviä. Kuvasarjan viimeisessä kahden kuvan otoksessa on pystytty myös vangitsemaan yhden osallistujan koko viikko nousuineen... ja laskuineen.

Ei muuta kuin gonat tetsaamaan ja fläbä, fläbä.